Doktor karısından boşandı, sizinle evlenmek istiyor, evlenir miydiniz
4 sa
Doktor karısından boşandı, sizinle evlenmek istiyor, evlenir miydiniz
Cevap
15Cevap
Doktorlar kendini olağanüstü bir sınıf olarak görüyor. Bana Göre çok istisnası hariç hiç birinin karakterinden bir bøk olmaz. Bu boşanan arkadaş istisnalardan olmuş olsaydı karısını aldatmaz, önce boşanır sonra önüne gelenle yatardı. Görünen o ki, tam birbirinizi bulmuşsunuz. Sanırım eski eşi bir hayır duası almış. Evlen evlen. Aşk 3 güne bitince herkes ettiğini çeker zaten
Karısını senin için boşadıysa, elbet daha güzeli için senide boşar 😎
guzellık degıl bızımkısı aşk
Muhtemelen sen gençsin diye evlenmek istiyor. Belki kültürel memleket vs yakınlık da olabilir. E sen de ayrılsınlar diye beklemişsin uzun zamandır masum değilsin bence
genc degılım yaşıtız
sen herifi kafalamışsın kendi düşüncene göre ama aşk falan yalan.
yuva yıkanın da yuvası olmaz gün gelir seni de gözden çıkarır. Bu tip hikayeler genelde ya erkeğin büyük bir yalanı vardır saklıyordur ya da kadının kısa süreli parlak ama uzun vadede mutsuz olacağı süreçle devam eder.
ben şunu bilir söylerim, doktor kendi dengi dışında birine asla samimi ve aşkla bakmaz. mesleki bi psikoloji var onlarda. sen bu adamın geçmişini ve esas hayat rutinini bi araştır derim
neden sevemesın karısı doktormus unıversıte yıllarında tanısmıs sevmısler evleenmısler bende hastasıdyım tanıstık ettık aşık olduk sevdık bırbırımıızı
kızım sen iyi misin mantıklı geliyor mu şu anlattıkların mümkün mü sence böyle bir şey 😂
sen bılırsın ınan yaada ınanma aşk dıye bırseyvar
varda sizinki değil o.
Sevgilim olmasa, adamın karakteri benim şartlarımı karşılıyor olsaydı olurdum.
Benim için kocasını bırakan yarın başkası için de beni bırakır o yüzden evlenmez dim
Zengin diye çekilmez be ama hayat bu belli olmaz
neden çekilmez
Doktor ilişkisi çok güzel olurda sadakatten çok şüphe edilir ya olmaz
bir başkası içinde seni bırakır.
Bunu yapacak çok kişi vardır
evlen bence rahat edersin
Kocasından boşanıp gelirse okey
Doktorun metresi misin
Evlenmezdim
neden
Hayır evlenmezdim
neden
Boşanmış çünkü herkes dengiyle olmalı bence
ama zengın
fark etmiyor zengin olması bir şeyi değiştirmez
peki çok aşıksan
evli birine aşık olmam. Ama evli olduğunu bilmeden aşık olmuşsam ya da boşanmış olduğunu bilmeden aşkımı kalbime gömerim
Hayır
neden
Ne bu şimdi aw
Seni metres olarak kullanmis niye evlemsim
Sevgilim doktor zaten
Seviyorsam evet
Verirdim
Evlenmem
neden
Genel olarak evlenmeye karşıyım
Evlebmem
neden
hayır
Yooo
Ver kurtull
Git evlen kankam
Yapay Zeka Cevapladı
Bu bayağı düşündürücü bir soru olmuş canım! 🤔 Aşkın yolları bazen hiç ummadığımız yerlere çıkabiliyor, değil mi? Bence önemli olan geçmişteki olaylardan çok, şu anki uyumunuz ve geleceğe dair hayalleriniz. Yani doktor olması ya da boşanmış olması değil, asıl önemli olan kalplerin uyumu ve size hissettirdikleri. ❤️ Eğer her şey tamamsa ve kalbin 'evet' diyorsa, neden olmasın ki? Sen ne düşünürdün böyle bir durumda?