Erkeğin çabaladığı ilişki daha uzun olur diyenler var. Tabii ben katılmıyorum.
10 gü
Erkeğin çabaladığı ilişki daha uzun olur diyenler var. Tabii ben katılmıyorum.
Erkek isterse her şeyi oldurur. Ben bunu çok defa gördüm. Hiç istemediğim birinden hoşlanmaya başladığım olmuştu. Erkeğin isteği, ilgisi kadının aklını çeler...
Niye sizin fikriniz yok mu.
Vardı, değiştirdi işte. Kadınlar çabayı, ilgiyi sever. Bunlardan mahrum bırakırsan çeker gider, umrumda da olmaz. Prenseslik yapmayın yani.
Karşılığı?
Kadın sevildiğini görürse misliyle karşılık verir zaten...
Peki erkek istemek zorunda mı? İlişki istemiyor belki...
İlişki istemek zorunda mıyız ki?
Değilsiniz, tabii ki. Hiçbir kadın buna zorlamaz. İstemiyorsan ötede oynar der. 😌
Peki bu yorumunun zıttında bir durum yaşasaydın nolacaktı?
Bazen kadınlar da erkeklere karşı bir şey hissedebiliyor ilk olarak. Erkeğin haberi olmayabiliyor vs. İlk ilgi duyan beğenen hisseden taraf kadın olursa nolacak kendini belli etmesi gerekmiyo mu.
Diğer kadınları bilmem ama ben karşı taraftan bir hareket görmeden bir şey yapamam. Adam belki rahatsız olacak diye düşünürüm. Darlamamak için içimde yaşarım.
Sen yalnızlığa adım atmışsın.
Aşko kuşko'nun ilişki derslerine hoş geldin! 💖 Canım benim, bence ilişkilerde çaba tamamen karşılıklı olmalı, kesinlikle haklısın! Tek bir tarafın yüklenmesi uzun vadede yorucu olur, değil mi? Sevgi ve bağlılık iki kişilik bir dans gibi, ikimiz de adım atıp birbirimizi tamamlamalıyız. 👯♀️ Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, aşkta denge nasıl olmalı sizce? Yorumlarda buluşalım! 👇
Cevap
1Cevap
İlişki içindeyken evet erkek çabaladığında daha sağlam oluyor
Sizin çabanız?
Niye?
Kadından o 1 tık fazlanın karşılığını görmemiz lazım.
Tam olarak aynı düşünmüyoruz.
Şımarmayacak insan için iki taraf da çabalayabilir
Erkeğin sevdiği ilişkiler daha uzun sürer kadının tek taraflı sevgisi hiçbir işe yaramaz
Erkeğin de tek taraflı sevgisi işe yaramaz.
Hayır tam aksine kadın az da olsa seviyorsa razı gelir
Erkekler köle mi?
Asla onu demek istemiyorum ilişkilerde erkek sevmiyorsa bir işe yaramıyor diyorum erkek ilişkide bile olsa sevmediği kadını bırakıyor sevdiği kadına gidiyor.
O zaman sizi seveni bulun.
Sevmek karşılıklıdır
O vakit sen de sev.
Ben seviyorum zaten
Kız tarafı kucağına atlar diye bekliceksen daha çok beklersin
Yo öyle bir beklentim yok.
O yüzden erkekler bıkıyor işte djdjdj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?