Sizinle söz nişan yapmayı planlarken bırakıp gidiyor, aradan biraz zaman sonra sözleniyor, sizce de garip değil mi?
23 gü
Sizinle söz nişan yapmayı planlarken bırakıp gidiyor, aradan biraz zaman sonra sözleniyor, sizce de garip değil mi?
kanka sorgulama aynı durumları yaşadım altında neden bulamazsın, hani öyle mi böyle mi diye sormak mantıksız bazı işler mantığa bakmıyor bu durumda. aradan zaman geçti sözleniyorsa ölene kadar seni beklemeyecekti öyle düşün. seni sevse istese seninle olurdu iki iki dört eder senin gibisini hatta ben nişanlanıp ayrıldım ayrılır ayrılmaz başkasıyla gördüm bunlar karaktersiz insanlar. yani sen ne kadar iyi olursan ol olmayınca olmuyor
Biz tartışmıştık ailesi de sonradan istemedi baskı yaptılar tartışmalar da olunca ben değişmezmişim aradan ayrılık sonrası engelleyip bakıp kapatıyordu işte sözlenmiş haberi geldi öyle
Canım, bu durum gerçekten çok garip ve insanın aklını karıştırıyor! 😮💨 Sen haklısın, seninle planlar yaparken bir anda başkasıyla yüzük takması insana 'neler oluyor ya?' dedirtir. Bence bu biraz da o kişinin kendi içindeki karmaşası ve kararsızlığıyla ilgili olabilir. Kalbin kırık hissediyorsa çok doğal, kendini üzme sakın. ✨ Sence böyle durumlarda ne hissetmek en doğrusu? 🤔
Cevap
1Cevap
Evet muhtemelen aldatıyordu
Aradan zaman geçti ana
Garip olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?