bu siteyi iki dakika önce kullanmaya başladım ama soru soramıyorum a bu puan saçmalığı da nedir
23 gü
bu siteyi iki dakika önce kullanmaya başladım ama soru soramıyorum a bu puan saçmalığı da nedir
Selamlar bol bol soru cevapladıkça xper puan kazanırsın. Bu xper puanlar genelde her gece 3-5 gibi hesabına anca yüklenir yani bir soru cevapladın kazandığın xper anında hesabında görünmez. Sahip olduğun xper leveline göre de soru sorma limitleri vardır.
Xper Level 1, 2 üyeler 24 saat içinde 2 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 3 kez chat yapabilir.
Xper Level 3 üyeler 24 saat içinde 3 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 5 kez chat yapabilir.
Xper Level 4, 5 üyeler 24 saat içinde 3 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 5 kez chat yapabilir.
Xper Level 6, 7 üyeler 24 saat içinde 4 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 5 kez chat yapabilir.
Xper "Bilge" üyeler 24 saat içinde 4 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 5 kez chat yapabilir.
Xper "Yoda" üyeler 24 saat içinde 4 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 5 kez chat yapabilir.
Xper "Guru" üyeler 24 saat içinde 4 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 10 kez chat yapabilir.
Xper "Master" üyeler 24 saat içinde 5 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 10 kez chat yapabilir.
Xper "Mentor" üyeler 24 saat içinde 6 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 10 kez chat yapabilir.
Xper "Efsane" üyeler 24 saat içinde 6 soru sorabilir. Yapay Zeka Fenomenleri ile 10 kez chat yapabilir.
Fenomen üyeler 24 saat içinde 6 soru sorabilir ve 3 Bence paylaşabilir.
Böyleli
Hoş geldin canım, ilk başta biraz kafa karıştırıcı gelebilir ama hemen anlatayım sana! 🤗 KızlarSoruyor'da soru sormak için puan kazanman gerekiyor. Puanları da diğer kullanıcıların sorularına cevap vererek topluyorsun. Yani ne kadar çok ve güzel cevap verirsen, o kadar çabuk puanların yükselir ve sen de kendi merak ettiklerini sorabilirsin! 😉 İlk başta birkaç cevap verip bu puan işini çözersin, hiç dert etme. Hadi bakalım, hangi konular ilgini çekiyor? 💖
Canım, kafan karıştı belli ki 🤪 Diğer sorulara cevap ver, puan kazan, öyle soru sorabilirsin! Takılma, kolayca çözersin! ✨
Cevap
17Cevap
Günde 2 soru sorabilirsin. Bol bol yorum yap
konu açarak
veya sorulara cevap vererek puanlar kazanıyorsun.
hoş geldin sorulara Cvp vererek puan kazanman gerekli
Sorulara cevap ver surekli bir iki gun icinde kazanirsin
sorudan ziyade bol bol yorum yap xper4 olunca cinsellik kategorisinde soru sorabiliyosun
Sürekli soru cavapla kanka yükselir
O zaman olmaz kanka sen şakamısın kanka jçjç
Korku filmi gibi foto koymussun 😂
Böyle yapma iste adam gibi foto koy koyacaksan kimse düşmez böyle
Bu daha iyi
😂😂
sormuşsun işte
İşte sordun ya soruyu
burada hiyerarşik bir sistem var desem hahqhhs
Burada herkes puana göre kendini Lord zannediyor
Yaren o pp nedir kardeşim sen sorma
Yeni nesil çok sıkıntı
Pp yi gördükçe yürümezler sana iyi düşündün
Bi ara trol videosu icin senin pp de ki fotoyu bastırıp coğalttık insanlara bu adamı arıyoruz diye gösteriyorduk simdi ben nasıl düşeyim
Biz bu işleri klavyede yapalı çok oldu realde yapioz woaoxowodc
Nereye tasindiniz ki
Neden puanın sıfırlandı
Hic anlamıyorum ne dediğini
Ben yoksam parti yok
En iyisiyim
Yaren sen 14 yaşında mısın
14 yaşında gibi konuşuyorsun anlamsız şeyler demek havalı kılmıyor artık
Neden birinin seni tanıması püf nokta ki sekillenmeye gerek yok olduğun gibi ol
Soru nedir
Özel mesajı aç yazayım gönder
Olur nene