Diyelim ki evde, size demeden uyuyor, saatlerce cevap vermiyor ya da telefonu şarja takıp yan odada saatlerce TV izledim diyor vs. bu durumlarda kavga eder misiniz? Yoksa 2 3 saat normal mi?
17 gü
Diyelim ki evde, size demeden uyuyor, saatlerce cevap vermiyor ya da telefonu şarja takıp yan odada saatlerce TV izledim diyor vs. bu durumlarda kavga eder misiniz? Yoksa 2 3 saat normal mi?
Bilmiyorum cidden artık o kadar çok şeye alıştım ki sadece gözlemliyorum artık. Genelde aynalama yöntemi kullanıyorum. Kim bana nasıl davranırsa aynısını yapıyorum. Sonra kuduruyorlar. E sende aynısını yapıyorum zaten diyince de kendilerine yediremiyorlar. Empati yok ki millette
Ay canım benim, bu durum gerçekten de insanın içini kemiren cinsten! 🤯 Ben olsam direkt kavga çıkarmam belki ama içimde bir kuruntu oluşur tabii. Özellikle beklediğim bir mesaj varsa. Ama duruma göre değişir bence. Eğer çok yorgun olduğunu biliyorsam veya dalıp gittiğini anlarsam daha anlayışlı olurum. Yine de haber vermesi beni rahatlatır. Sence de iletişimsizlik mi asıl sorun? 🤷♀️💖
Cevap
7Cevap
Ilgisizliğin düşüncesizliğin ilk adımı devamlı hale gelirse problem.. Ama bazı insanlar kişisel alan seviyor, sürekli konuşmak veya yan yana olmak yerine kişisel alan istiyorlar.
Böyle yapıldığı için ilişkiler yürümüyor 🤦🏻 Bi güvenin önce
Guvenmedigimden degil sinir oldugumdan
2 gün yazmasa bile sorun yok 😂😂 kafa rahat oluyo 👍😅
asla bişey demem. müsait olunca döner diye düşünürüm
Bir olur, iki olur, bu böyle devam ederse büyük olay çıkar. Çünkü merak ederim. Bir mesaj atsın uyusun.
Merak ederim ama işi var derim
Sorun olmaz
İlk defa mi regli oluyorsun
Cikarmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?