Bundan 2 sene önce gittim, bir cafede yol tarifi sorduğum biri sonradan istek atmıştı, konuşmuştuk. Bu kişinin arkadaşı kardeşimin arkadaşıyla sevgili olmuş, 2 sene sonra benim konum geçti. Kardeşime, arabada buluştuğum mu falan demiş, öyle bir şey de olmadı, bir kere gördüğüm biri sadece. Olayın üstünden de o kadar zaman geçti, benim yüz vermediğim biri, yazın da yazıp duruyordu hatta sürekli takılmaya çalışıyordu. Kısaca amacı belli olan biri, ben bir kereden sonra görüşmedim, tam bir sık, yeminle tersliyordum da sürekli. Ama kalkıp da kardeşime bunu neden diyor, bir de o konuşmayı başkaları da duydu, arabada buluşmadım, bir şey de etmedim, muhatap olmak istemiyorum, cidden sinirim bozuldu. Evden çıkmayan biriyim, sınava hazırlanıyorum. Dün kardeşim de tutturdu, işte o kafeye gidelim, ona nispet yapalım ya dedim yürü git, normalde benimle asla bir yere gitmez, gezmez. Asla bununla gezmeyeceğim, üniversiteye yeni geçecek, aklı bir karış havada, zaten beni de piyasa yerlere götürmeye çalışıyor, burası kendi memleketim değil, adımın duyulmaması lazım, tanınmak istemiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer