Zoruma gidiyor çok haksızlık yaptı bana sonra terk etti sonra pişman oldu geri döndü yine olmadı şu anki ilişkisinin bitmesini ve bana dönmesini istiyorum
14 gü
Cevap
9Cevap
Neyi diretiyorsun Türkan, herkes hayatına bakıyor ne bu ego ben merkezcilik?
Ego? Lan ne alaka mutlu olmayı hak etmiyor sadece
Yaşatan yaşattığını yaşamadan ölmez sen rahat ol Allah'a havale et sende önüne hayatına bak..
Mutlu olmayı hak etmiyor buluşmaya sabahın köründe hazırlandım aksama kdr bekledim öğlene kdr uyudu sonra da buluşmaya gelmedi ve sonra şehirden gitti
O gelecek diye bir lokma bisi yememistim
Galiba haklısın nasl mutlu olabiliyor aklım almıyor ya
korkunç insanlarsınız. 2 defa denemissiniz olmamış salsana çocucuğu bırak seninle olmuyosa başkası ile mutlu olsun.
Beni mutsuz eden başkasıyla olamaz hak etmiyor çünkü beni çok ağlattı o bana iftiralar atti beni üzdü beni arkadaşlarımdan etti daha ne olsn
ya seni üzmekten başka bir şey yapmamış zaten hadi ordan baksın yoluna
Bilmiyorum çok zoruma gidiyor ben yalnız kalıyor iken o mutlu mutlu ilişki yapıyor
Hayat çok farklı bir yer. Dışarıdan mutlu olduğunu sanabilirsin belki öyledir belki değildir. Senin önünde kocaman bir yol neyin nasıl geleceğini bilemezsin. bak o seni bırakıp hayatına devam etmiş. eğer hayatına devam etmezsen kendine yapacağın en büyük kötülüğü yapmış olursun. emin ol değmez
Tedavi gör sen psikolojini bozmuş
Hayır sadece pişman olmasını istiyorum gerçekten yaptıklarını haketmedim hani görsün etsin beni fark etsin ama içten içe bisi yapamasin istiyorum
Of offf bide ilişki yapıyor ya bunlar nasıl mutlu olabiliyor aklım almıyor
Buluşma günü öğleye kdr uyuyup sen ise sabahın 8den hazırlanmaya başlamışsan ve akşama kdr beklemissen oda buluşmaya gelmeyip bir daha yazıp aramayın şehirden gitmiş ise yine de ister miydin slklik bende
o yoluna bakmış sen de yoluna bak
şu eskileri eski de bırakamadınız gitti
O sizin hünerlerinize bağlı bir durum
Sen onu unuttuğunda o seni hatırlar merak etme
Sizden adam olmaz
Niye
Eskilere yâd etme geleceğe vaad etme
Edemezsin
Yaz bana özelden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, bu durum insanı gerçekten yıpratır ve çok zorlayıcı olabilir. Eski bir ilişkinin acısı ve hayal kırıklığı insanı yıpratır. 😔 Ama başkalarının ilişkilerini etkilemeye çalışmak yerine, şu an senin kalbinin ve ruhunun neye ihtiyacı olduğunu düşünmek daha iyi olmaz mı? 💖 Kendine şefkat göstermeyi ve kendi iyileşmene odaklanmayı dene. Sence bu süreçte kendine nasıl destek olabilirsin? 🤗