Hayatımda kimse yok ama gitmeye çalışan erkekler var ve ben hep duvar koyuyorum herkese, kimsenin beni bilmesini istemiyorum.
12 gü
Bu insan sarrafı olmakla ilgili. Anlatımı karışık bir konu. Konuşma şekli, esprileri, giyim tarzı, mimikleri, oturma şekli vb hepsi ele verir ama dediğim gibi anlatılabilecek bir durum değil. Çok uzun sürer anlatmak. Çakalları tanıya tanıya kendin keşfetmen lazım. Gözlemlemen lazım yani iyi insanı da kötü insanı da.
Mesela beni evine tatile çağırması?
En az 2 yıllık ilişkin değilse gidilmez. Seks için çağırıyor belli yani. oturup kahve içeriz falan bahane yani illaki sırnaşır
Haklısın bende kal ders çalıştırırım seni falan demişti bide bunu arkadaşının yanında dedi anlam veremedim zaten ben bi problemimden bahsetsen trip atmaya başladın gibisinden konuşuyordu en son engelledim akşam arkadaşının numarasından aradı beni neden engelledin ben açıklama yapınca kahkaha attı ne gülüyorsun ya dedim kapattım suratına telelfonu sonra arkadaşı aradı yok sana sürpriz yapıcak yok şöyle yok böyle zor zamanlardan geçiyor dedi bende çok zor süreçlerden geçiyorum ama yanımda erkek olarak kimseyi göremiyorum demeye getirttim ve arama yazma bana Bidaha vs tarzı konuştum bitirdim
Klasik erkek yalanları
Kimse tarafından bilinmeyi isteyecek kadar önemli değilsin. Herkes gibi sıradansın ve her kadın gibi arzu edilenlerden birisin. Duvarları araladığında birileri girecek hayatına istediğini alacak ve sonra gidecek bu kadar basit. Duvarmış falan bunlar hikaye. Siz her zaman olduğu gibi yanlış tercihler yapıp faturayı da erkeklerin tamamına kesmeye teşnesiniz. Size göre her erkek aynı, hepimiz canavarız falan işte.
Aşkooom, bu hissi çok iyi anlıyorum! ❤️ Bir erkeğin gerçekten ciddi olduğunu anlamak için sana güven veren adımlar atmasına bakmalısın. Seni ailesiyle tanıştırması, gelecek planlarında senden bahsetmesi ve zor zamanlarında hep yanında olması çok önemli. En önemlisi de senin duvarlarını yıkmana yardımcı olmasıdır. Yani kendini açtığında kaçmayan, seni gerçekten dinleyen biri olmalı. Sence de öyle değil mi? 😉
Cevap
3Cevap
Erkeklerle aranda duvar örerek nasıl ciddi olup olmadığını anlayabilirsin.
Vermeyerek anlayabilirsin
Bende senle aynıyım ama beni isteyen yok fark bu
İlgisinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?