Yargılamayın lğtfen?

Merhaba ben 27 yaşındayım 1 yıldır hayatımda biri var ama evli ben en başından bu kadar uzayacağını düşünmemiştim önceden de görüşmüşlüğümüz vardı yıllar evvel yine keseriz sanmıştım yine bu sefer de ilk adımı o attı ve hatta ilk başlarda hiç istemedim günlerce çiçekler mesajlar aldım bana fazlasıyla değer verdi tüm bu süreç boyunca maalesef aşık oldum bir kere hamile kaldım aldırdım çok ağır bir travmaydı ayrıldım ama yine barıştık sonra yine kaldım bu sefer önceden yaşadığım süreci tekrar yaşamamak için doğurmak istedim ama bu sefer Allah nasip etmedi bebeğim düştü yani beraber o kadar şey yaşadık ki hayatımdan istesem de çıkaramıyor gibiyim o da bana çok aşık buna eminim 2 çocuğu var onları bahane ediyor ama tabii ki inanmıyorum belli ki düzenini bozmak istemiyor hayatımdan git diyorum gitmiyor şimdi bir süredir konuşmuyoruz her yerden engelledim inceldiği yerden kopsun istiyorum ama beni bırakmıyor sürekli başka numaralardan arıyor kapıma geliyor artık bu şehirden taşınıp numaramı falan değiştirmeyi düşünüyorum bana çok güzel şeyler yaşattı ama kötü şeyler de yaşattı hiçbir zaman adam akıllı bir ilişkim varmış gibi hissetmedim bu yüzden bile ondan nefret ediyorum asla barışmak istemiyorum arama gidip şikayetçi olurum diyorum korkmuyor bana bir akıl verin ne yapmam lazım ne dersem biz ayrılamayız falan diyor karşısına hiç çıkmadım henüz buradan da taşınacağım beni unut diyorum yurt dışına falan taşınırsan belki ulaşamam dedi eşine bunları söylemeli miyim yoksa şikayet mi etsem yoksa pılımı pırtımı toplayıp defolup mu gitsem bilmiyorum buluşursak barışırız diye korkuyorum aramızda yüksek bir çekim var

Yargılamayın lğtfen?