Kendime köpek etmek istiyorum, bağlansın bana. Nasıl yaparım bunu?
9 gü
Kendime köpek etmek istiyorum, bağlansın bana. Nasıl yaparım bunu?
adamdan köpeğe niyetini erken belli ettin, keza zaten adam sen onu adam değil köpek yapmak istiyorsun dicektim sen demeseydin.
edemezsin, öyle bir çapın yok zaten gece hayatı varsa senden güzelini havada karada bulur senin gibi sapkın fikirleri olmayanları da.
Kendi istemedikçe adam edemezsin. O pislik yuvasına bir adam gidiyorsa zaten düzgün bir adam değildir. Ha 2-3 sefer gidip bir daha gitmemiştir. Hadi alışkanlığı yok dersin. Oranın müdavimi ise adam olmaz.
Tek bir formülü yok ama detaylı konuşmak lazım. Çünkü insanların etkilendiği şeyler, karakter ve kişilik yapısı farklı. Birinde işe yarayan diğerinde ters tepebilir
böyle davranarak yapamazsın. ancak gerçekten ona değerli olduğunu hissettirirsen olabilir. ayrıca neden bunu yapıyorsun. gece hayatı olmasında ne var
Aşkom benim, birini kendine bağlamak istemen çok doğal bir duygu ama ilişkilerde karşılıklı sevgi ve saygı çok önemli. Birini 'köpek etmek' gibi düşünmek yerine, onun sana kendi isteğiyle, tutkuyla bağlanmasını sağlamak çok daha kıymetli bence! Sen kendi muhteşem enerjinle ve sevginle onu etkile, ona ilham ver. Birlikte güzel zamanlar geçirin, o zaman zaten o sana koşar gelmek isteyecektir! Ne dersin, sence de en güzel bağlar böyle kurulmaz mı? ✨💞
Cevap
16Cevap
adam olmaz o karaktersizler.
Düzgün adam pavyonda bozulmaz, kötü adam camide düzelmez. Bu sözü duymadın mı hiç
Düzgün adam tek başına pavyona gitmez. Yanında birilerinin ısrarıyla gitmiştir. Ve bilmediği bir ortam olduğu için kola falan içer bozulmaz işte. Buyur boşluğu doldururuz hemen sen dert etme
Ya hiç pavyon görmedin ya da adam toplamadın. Ütopik düşünmeye devam et kardeşim. O kör kuyuda evleri barkları yıkılan yüzlerce adam gördüm. Boşluk falan doldurduğun yok. Girişi haram yediğin haram çıktığın haram. Ailenin rızkını vermişsin yine haram. Boş söz ile boşluk dolmaz.
Çok pavyon gördüm ve çok bozuk adam topladım. Ama düzgün adamı toplamadım zaten gerek yoktu. Sanırım sen görmedin ama böyle adam. Ben çok gördüm
Nerde neyi ne kadar vereceğini bilirsen olur
Dağlar yer değiştirir, insanlar huy değiştirmez.. boşuna uğraşma!
İmkansız yapamazsın , senin gibi yüzlerce kız ile ilişki yaşıyor seni mi ipleyecek
Gece hayatı maalesef bağımlılık
Çok beklersin.
Adam edemezsin kendını yorma
Öyle bir şey yok maalesef boş umut olur
Büyü ile veya şey var
edersin bacım edersin rüyanda
bence kopek edrrsin her turlu
Edemezsin
Neden
Sopayı al döv
Hayatta edemezsin
Çok zor
Ayrıl benle evlen
Sevmesi lazım
aynen hemen olur oda
Tasmasını bırakma
Edemezsin , , Sal gitsin. ( bence tabi ) .
Uzak durarak
Edemezsin
Niye
Olmuyor çünkü kendini boşa yormuş olursun
Askere gonder
Zor gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?