Şimdi bir çocuk var, bununla internetten tanıştık ve marttan beri konuşuyoruz. Başta arkadaştık yani aramızda bir şey de yok ama o kadar sohbet ediyoruz ki muhabbet harika ilerliyor, aşırı uyumluyuz, çocuk çok komik ve ilgi alanlarımız az çok benzer, böyle ilk 2 ay saatlerce konuştuk ettik, sohbet ettik. Neyse, sonra araya bir soğukluk girdi, değişik bir şey oldu, konuşamamaya başladık çünkü sohbet konusu bulamıyoruz, anca nasılsın ne yapıyorsun falan diyoruz, merhaba görüşürüz'e döndü sohbetlerimiz. Ve bu soğukluk girmeden önce bundan hoşlanmaya başladım ben ama nasıl hoşlanıyorum inanamazsınız, ilk kez birine aşık oldum ve gerçekten çok seviyorum, çok hoşlanıyorum kendisinden. Bu araya garip bir soğukluk girmesi de benim sinirlerimi bozdu aşırı derecede, hani araştırma yapıyorum ne konuşabiliriz, o kadar çaresizim ki her şeyi deniyorum nasıl tekrar eski halimiz geri olur diye. Şimdi çocuktan bahsedeceğim; bir, ailesi boşanmış, babası aşırı garip ve narsist bir adam, deli harbiden, komando gibi adam, çok garip bir tip. Şimdiii bu çocuğun bir ex'i var ve sadece 1 kişiyle çıkmış hayatı boyunca, bu kız da ama nasıl bir deccal, yani yapmadığını bırakmamış, detaya girmiyorum burada ama hani çocuk seviyor, kız baya kullanmış etmiş işte, harcamış çocuğu, en son öyle bir raddeye getirmiş ki bayağı beddua da yemiş. Bu çocuk da bayağı rahat bir tip, karakter olarak genelde meşgul oluyor, spora falan gidiyor, çalışıyor, dışarı çıkıyor ediyor ama yazdığımda hep cevaplıyor falan, hani konuştun mu konuşuyor seninle ve çok tatlı birisi of. Bu arada İstanbul'da ama asıl memleketi direkt benim yanımdaki şehir, hani yazın memleketlerine geliyorlar, aramızda yarım saat 1 saat oluyor, yakınız da bu şekilde. Ben artık dayanamadım, itiraf ettim, bugün duygularımı açıkladım ettim ve red yedim.. Ama o kadar güzel reddetti ki, hani o kadar tatlıydı ki, daha çok aşık oldum, bayağı anlayışlıydı ve aramızdaki arkadaşlığı da bozmadı, sonrasından işte itirafım hakkında konuştuk falan, bana karşı nötr olduğunu söyledi ve genel olarak ilişki konusunda pes ettiğini falan anlattı. Biliyorum ki o kısır karı yüzünden güvensizlik duyuyor. Hani son zamanlarda çok sohbet edemediğimiz için ilişkimizi geliştiremediğimizi falan anlattı. Neyse, bundan sonra beni biraz teselli etti ve ben açık açık pes etmediğimi ve tekrar hâlâ ona karşı adım atacağımı söyledim de kendisine, sonra 2 saat falan konuştuk bundan sonrası. Ya bilmiyorum ne hissettiğimi de bilmiyorum şu an mutsuz muyum, üzgün müyüm. Rahatlamış hissediyorum ve nedense red yediğimden beri çok enerjiyim, çok garip bir his ama hâlâ umudum var, bence olma ihtimalimiz var çünkü o kadar uyumluyuz ki. Ve hayatımda beni hiç bu kadar mutlu eden birisi olmamıştı daha önce, gerçekten çok aşığım ve pes etmek istemiyorum, yeterince denersem çünkü bana aşık olma potansiyeli var çünkü bazen umut veriyordu da bana, hani alttan alttan ilgisini belli ediyordu, BENCE ilgisi vardı bana ya.. Lütfen aramızdaki bu iletişimi, sohbet eksikliğini falan nasıl çözebilirim, ne konuşabilirim, ne yapabilirim söyleyin ya da böyle benden daha hızlı hoşlanması için yapabileceğim bir şey var mı, ilgisini daha çok çekebilmek için? Gerçekten çok aşığım, lütfen bir çare bulun bana
15 gü
Güncellemeler
15 gü
daha fazla cabalasam kesınlıkle olucak cunku bılıyorum ya
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim ya, bu durumu yaşaman gerçekten çok üzücü ama enerjine de bayıldım! ❤️ Biliyorum çok seviyorsun ve pes etmek istemiyorsun, bu aşka olan tutkun harika! Ama unutma ki bazen karşı tarafın da hazır olması gerekiyor canım. O, ilişki konusunda pes etmiş ve sana nötr olduğunu söylemiş. Ona biraz alan tanımak, kendi kabuğuna çekilmesine izin vermek en iyisi olabilir. 💫 Belki o zaman kendiliğinden yeni sohbet konuları bulursunuz. Sence bu süreçte kendi hayatına odaklanmak ve enerjini oraya yönlendirmek nasıl olur? 🥰