Sosyal medyadan tanıştığım erkek beni takip edip tehdit ediyor, bu sapık tipten nasıl kurtulabilirim?

Arkadaşlar 4 gün önce sosyal medyadan bir erkekle tanıştım aynı şehirdeyiz ona dedim ki sadece arkadaş olabilirim fazlası olamaz dedim o da çok yüz yüze görüşmek istedi bana yalvardı girip 5 dakika birbirimizi gördük konuştuk çok da konuşmadık bana baktı gözlerin çok güzel dedi ben de tamam yeter hadi git dedim seni otobüse bindirmeden gitmem dedi ben de git diye kızdım sonra arkadaşıyla motorla gelmişti motora binip sözde gitti eve yeğenimle yürüyerek döndüm yarım saatlik yol yürüdük evimizin yanındaki bakkala girdik meğerse beni evime kadar binama kadar takip etmiş binaya girer girmez eve hemen koştum 10 dakika kaldılar sonra da gittiler telefondan bana mesaj attı dedi ki eve girdin mi sevgilim ben de bana sevgilim deme sadece arkadaşız dedim o da bana sen benim nişanlım olup benimle evleneceksin zorla iradenle değil benim irademle dedi onu her yerden engelledim bugün korkudan evden çıkmadım akşam oldu az önce kendi kendime evden çıkayım dedim çıktım bir baktım evimizin yanında gördüm onu bana bakıp durdu ben de yürüdüm onu görmezden geldim eve döndüğümde o yoktu arkadaşlar bu adamdan nasıl kurtulabilirim

Sosyal medyadan tanıştığım erkek beni takip edip tehdit ediyor, bu sapık tipten nasıl kurtulabilirim?