+1 yılSen insanların-kadınların- ahlak, görgü Vb. kurallarını ne olduklarına göre yargılamaya başlamışsın, geçmiş olsun. Demekki senin çevren asil olmayan, haysiyetsiz, sadakatsiz, yozlaşmış kadınlarla dolu. Artık sana böyle gelmeye başlayan düşüncen umarım en kısa zamanda değişir ki kişileri sadece karakter bakımından ayırmaya başlarsın. Olayın ASLINDA Türk, kürt, alevi, zaza, rum olmakla ilgili olmadığınıda anlarsın.
Not: TÜRKÜM. Bir şekilde yukarıda saydığın kişileri tanıdım. Şu konuda emin olabilirsin ki tümü öyle değil. Bu yüzden genellemelerden kaçın.41 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaa güldrme beni sen nerede yasıyosun , türkler kadar tas düssün basına
57 Yorumla- +1 yıl
Senin tanıdıgın kürt zaza türklesmis olanlar o zaman, artı bir insan hem alevi hem türk olabilr ok. Doguda yasa ondan sonra konus valla ben en yozlasmıslarını orda gördm arkadas dogru konusmak gerekirse
- +1 yıl
Düsncektin yapcak bisi yok cünki tespitin cok sacma
- +1 yıl
Yaa sacmalama arkadasım onceki yazdgn yorumda dsünememistim bu kadr tepki alacagımı yazdın simdi orda dur düsündm yazıyosun , ne dedgni bilmiyosun daha söylesen tamam da yazıyo orda bak oku bir zahmet hadi selametle ,
Kürt türk laz çerkez zaza vb. gibi ayrımyapan her Allah kulunun yaşamaya hakkı yok tabi Allah büyüktür ve yücedir buna inanan her insanoğlu ''yaradılanı severim yaradandan ötürü'' diyip kendine bakacak ayrım yapan erkekler adamım diye gezmesin kızlarda kendine insan diye bakmasın adamın canını sıkmayın!!!
11 Yorumla
Yozlaşmamış? Alevi? bir Irk değil kardeşim onu bir araştır önce Bu 1 ikincisi Yozlaşmayı tanımlayabilmen için Baz aldığın bir inancın olmalı.. !!! Ha Eğer müslümansan ve Ehli sünnetsen Lütfen Bağlı bulunduğun inancı Araştır
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılKimse kalkip seni yargilamayaz. Bu senin duygu ve dusuncelerin. Istedigin kisiyi sevebilsin. Zaten bazen sen kimi sececegine karar vermezsin. O gelp seni bulur. Sen sadece boyun egmek zorunda kalirsin.
05 Yorumla- +1 yıl
Dedigim gibi kimseseni yargilayamaz. Karisamaz. :)) sen nasil mutluysan oyle devam et kimse icin degisme
- +1 yıl
Bu yolda devam et dostum
+1 yılSen Türk değilsin sadece kanla olmaz Türklük hadi yolun acik olsun
515 Yorumla- +1 yıl
Yazdigimi anlamdin sanirim Türklük kanla olmaz sadece bu zihniyette biri Türk değildir. Kiminle evlenirsen evlen banane yani. Ayrica ben sana cirkin bir yorum yapmadim ama senin karakterin belli ahmrt kaya dinleyen birinden ne beklenirki
- +1 yıl
Bu cahil kızı takmayın, kendi kendine konuşuyor anca.
- +1 yıl
18 yasinda bir liselisin ya bana cahil diyosun kusurabakma ama yiyosa biyerin görelim bilgi seviyeni
- +1 yıl
Hakli oyle mi suraya bir hepimiz diplomalarimizi koyalim kim cahil:( hain dinleyen ne olacak acaba
- +1 yıl
Bazı şeyler yaşta değildir. Bunu o aklına sok cahil insan. 25 yaşına gelmiş ve olgunlaşmamış bir sürü insan gördüm senin gibi. Allah hidayet versin.
- +1 yıl
Olgunluk ve cehalet ayni sey degil google sor istersen;)
- +1 yıl
Ahmet kaya haindir ofira neresi
- +1 yıl
Apoyu ozleyen birinden bahsediyosun
- +1 yıl
Sen Türk değilsin.
yanlış anlamadıysam haklısın sanki bro. asalet hariç..
ben bir Türk ve Türkçü olarak sadece Türkle evlenirim. damarlarındaki asil kan yeter.42 YorumlaKürt falan ırk anladıkta alevilik ne alaka? Bence sen ne dediğini ne istediğini bilmiyorsun. Türksem Türkle evlenirim. Alevilik başka konu tabi^^
41 Yorumlaİnsan kendine hoş ve mantıklı gelen neyse onu yapmalı, destekliyorum seni ama bana sorarsan ben ırk olarak asla düşünmem yeterki kalbi güzel olsun neşe dolu olsun.
01 Yorumla
+1 yılAy allahı myarabbim. nedir bu Türk kızlarının çektiği?
25 Yorumla- +1 yıl
peki öyle olsun.
- +1 yıl
abi ne bileyim gına geldi. asıl koyan da türk erkeklerin türk kızlarını ikinci plana atmaları. sana demiyorum ama bu sitedeki çoğu erkek şeref yoksunu.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılinsan olsun. kafa yapınız uyuşsun, önemli olan bunlar.
11 Yorumla Helal ayrimcilik yapmadigin icin, Kurtlere de saygini gostermis oldun helalll😊👏
314 Yorumla- +1 yıl
@xanx84 senin kafan almiyor artik. Farkinda misin gunahi olmayan onca Kurt var? Onlarin gunahini almak senin neyine? Ve Allah tabi bunun hesabini senden iyi alicak. Sanki Turkler cok masum, cok temiz insanlar. Turkun iyisi ve kotusu var konusturma beni surda. HER irkin iyisi VE kotusu vardir bunu aklina sok. Bizde biliyoruz kotu Kurtler vardir, ama bil ki masum olanlarda var. En azindan senin gibi masum insanlarin gunahini almiyoruz ve haddimizi asmiyoruz. Zamanimi daha fazla harcama bos yorumlar yaparak. Senin soylediklerin o kadar geride kalmis ki. Kurtlerin koyleri basilirken noldu? O da onlarin sucu? Bilmeyip konusma bir daha, iyi gunler.
- +1 yıl
@xanx84 sen 30 yasinda gelmissinde nolmus? Adam mu oluyorsun yasin bizden buyuk oldugu icin? ADAM olsan bunlari yazmazdin bir kere, terbiyen nerde kaldi senin? 30 yasinda olabilirsin ama insanliktan ne bir bilgin var ne bisey. 18 yasinda "ergen"lerle sende bir daha tartisma. Git insanligini yap bize karisma. Allahim ya seninde yazdiklarin birbirine tutmuyor be.
+1 yılBkz; Ayrımcılıkve bölücülük yapmayan takdir edilesi bir insan...
Onun dışında hayat senin istediğini seç... =)12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, tebrikler.
not düşmüşsün TÜRKÜM diye, şunu bil ki TÜRKÜN TÜRK'TEN BAŞKA DOSTU YOKTUR...
32 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnyargılar kaldırılmalı o alevi pis olur o rus or. bu olur insanları soyları değil kendisi geliştirir. Bugün burada sorsan kızların hepsi ıyy araplar pis iğrenç derler dalga geçerler ama zayn maliki görüncede hepsi üstüne atlar
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek için önemli olmaz çünkü babadan soy alır. Ama ben bir kız olarak krtle asla evlenmem , ırkımın devamı için önemli, evlenmezdim..
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet çevremdekilerde Türk erkekleri ile evleniyor zaten,
Cevap sahibi+1 yılBazıları yabancıyla oda istina az yani
Cevap sahibi+1 yılTürkiye de büyümedim ama her konuda bağlıyım, derste Atatürk'ü anlatım.
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenimin bir resmi vardı Atatürk Ünlülerin şeyi oluyor ya unuttum getiremedim, yanında durup çekilmiş
Cevap sahibi+1 yılYapılan tıp a tıp benzeri
Cevap sahibi+1 yılAnlamadıysan zahmet etmeseydin, ancak bukadar -.- telafüz ettim
Alevi bir Kürt olarak inşallah bende bir Kürtle veya aleviyle evlenirim..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhelal budur işte türk kürt ayrımcılığı oldukca senin gibi düşünenlerin yeri olmayacak maalesef buda üzücü
00 Yorumlaırkcılık yapmayın arkadaş ya hepimiz insanız işte
21 Yorumla
+1 yılKendi tercihin göreceli kavramlar.
01 Yorumlaİyi sen öyle mutlu oluyosan devam et
05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ahmet kaya dediysen akan sular durur. Cok severim
24 YorumlaBende Müslümanım elhamdulillah
22 YorumlaIrk ayrımımı yapmamak lazım gönül kime kayarsa :)
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılbence türkiyedeki tüm kızları salla avp en iyisi
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılaynen oylee dedigin gibiyiz:)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFasistlik var mi sende😒
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSaymadin diger irklara 😏
Karsindaki insan olsun gerisi faso fiso 👿
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhmet kaya candır ya
312 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle o türkü barda biranı yavaş yavaş yudumlarken...
- +1 yıl
yazın gelmesini sırf bu yüzden çok istiyorum bana bu şarkıyı açtırdın helal olsun sana
https://www.youtube.com/watch?v=I--VbZVy36c
Cevap sahibi+1 yılÇok severim diyarbakır türküsünü yaa
- +1 yıl
bunuda dinle bu da güzeldir
https://www.youtube.com/watch?v=K7ZHU4rBFvQ
Cevap sahibi+1 yılDinlerim şimdi
Cevap sahibi+1 yılYok ya moral bozukluğu falan umurumda değil
Cevap sahibi+1 yılHadi ben kaçtım
Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. bir koyun sürüsü görüyorum burada
10 Yorumlazaza ne demek?
01 YorumlaAhmet kaya candır:)
03 Yorumla