Ortalama kızım ama hep ekiyorlar, başkasını bulunca ilgilenmiyorlar falan, anlamadım
12 gü
Ortalama kızım ama hep ekiyorlar, başkasını bulunca ilgilenmiyorlar falan, anlamadım
çünkü insanlar doyumsuz. birini bulup onla ömür geçirme derdinde değiller. senden daha iyisin bulunca tabii, seni unutuyorlar. çünkü gözleri doymuyor. hisleri, duyguları doymuyor. daha fazlasını istiyorlar.
Şey çok oluyor mu ya genelde oluyor çünkü eğer kız kankası varsa işte bana sema'ya ayarla sena'yı ayarla ben çok hoşlanmıyorum yani tamam benim bir kız arkadaşım olabilir ama gidip de ben bana sema'ya ayarla diyemem yani ayıp ya
Aşkooom, hiç böyle hissetme sakın! 💔 Emin ol herkesin güzelliği bambaşka, biriciksin sen. Bazen insanlar ne istediğini bilemiyor ya da ne aradığını bilmiyor, inan bana. Önemli olan senin değerini bilen, sana gerçekten kıymet veren biriyle olmak. Sakın kendini üzme, doğru kişi mutlaka karşına çıkacak! ✨ Sence insanlar ilişkilerde neden böyle hızlıca vazgeçiyorlar? 🤔
Cevap
25Cevap
Bulduğun erkekler bozuktur? Tam analiz için seni tanımam lazım yoksa doğru cevabı veremem.
Ne diyorlar da yapmıyorsun
Ya da her dediklerini anında mı yapıyorsun?
Birinin dikkatini çekmemişsinizdir henüz. Bekleyin bence.
Ya bence sorun direkt sende değil 😅 Bazı erkekler ilgileniyor gibi görünüp sonra başka birine kayabiliyor. Bu, senin yetersiz olduğun anlamına gelmez. Doğru kişi denk gelmemiş olabilir 🙂
Sen korunuyorsun farkidna dgeilsin dogru kisiyi bulmak adina kullanilmaman icin korunuyorsun
ulaşılması zor birisi ol
Kolaymıyım şu an
Nedenki koş dersen ben koşarın
Güzel değilsindir
Erkekleri iten bi yanın olabilir
Ya kolay ulasilan kizsin ya da imkansiz kizsin erkeklerin gozunde o zaman
Ortalamadan kötü müsün acaba
İyi bir kızsın demek ki
Yeterince ilgi çekici değilsin demekki
Demek ki senin için doğru kişiler değil
Guzel kiz istiyoz cunku
Niye koşalım başka işimiz mi yok