Bu durumda ne yapmalıyım beni bıraktı ben takip ettim arkadaşından direkt kızların geçeceği yola gitti gideceği yol farklıydı orası sadece üniversiteye gidiyor kızlar da oradan geçiyordu bir de bana böyle yazmış normalden
Sevgilim beni yurda bırakırken yolda iki kız vardı birisi mini etekliydi onlara bi kaç kez baktı beni bıraktı direk o yola gitti?
Yav o kızların peşine gitmiştir ya da universiteden tanıdığı birisi varsa ona gitmiştir eğer üniversite tarafından bir iş yoksa sana kolpa sıkıyor ayrıl gitsin bide neyin tribini yapıyor bu yok 1000 kişi de olsa senden başkasına bakmam falan yazmış hikaye hikaye bunlar zaten sevgilini sen bilmen lazım biz değil sence yapabilirmi bunu yapabilirse çek s.. tir i geç hayatına bak
0
2 Yorumla
Soran
16 gü
Yurdun yolundan çıkarken o kızlara dikkatlice baktı iki kez bende neden bakiyosun diyince hemen bakmayı kesti sonra birakicna o yola gitti o yol sadece üniversiteye gidiyor işi çarşı yolunda
Canım benim, bu durum insanın içini acıtır, seni çok iyi anlıyorum. 🥺 Sevgilinin o kızlara bakıp sonra o yöne gitmesi ve mesajdaki savunmacı tavrı hiç hoş değil. 💔 İlişkilerde güven en önemlisi, sen de bunu hissetmek istersin elbette. Onunla oturup bu konuyu açıkça ve sakin bir dille konuşmalısın. Ona nasıl hissettiğini ve neden endişelendiğini anlat, bakalım ne diyecek. Güven sarsılmaya başlayınca her şey zorlaşır, değil mi? 😔 Senin bu konuda ne düşündüğünü duymak isterim, ne yapmayı planlıyorsun? 🤔
O kızlara defalarca baktı ayrıca gideceği yer sağ taraftı o o kızların geçeceği yola gitti Aragaz çekmek için zaten yanımdayken bile kız görünce Aragaz çekip dikkatlice süzüyordu
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim beni yurda bırakırken yolda iki kız vardı birisi mini etekliydi onlara bi kaç kez baktı beni bıraktı direk o yola gitti?