30 yaşında, diş hekimi, maddi durumu orta düzey, spor hayatı olan, 4 dil bilen, kendini geliştirmiş, romantik, sevdiği zaman çok seven, dış görünüşü de fena olmayan bir erkek istese bulur mu? Bulamıyorsa neden bulamıyordur?
10 gü
30 yaşında, diş hekimi, maddi durumu orta düzey, spor hayatı olan, 4 dil bilen, kendini geliştirmiş, romantik, sevdiği zaman çok seven, dış görünüşü de fena olmayan bir erkek istese bulur mu? Bulamıyorsa neden bulamıyordur?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sizin olmasını istiyorsunuz ya da yakınınız mı boşverin onun derdi belki kafasına uyuşmuyorlardır öyle kafaya uyuşan kız bulmak kolay değil
Sevgilim oluyor, beni de çok seviyor, aşık. Ama ben lise mezunuyum. Bana neden bu kadar aşık ve öncesinde bu yaşına kadar bulamamış merak ettim.
Gerçekten çok dar zihniyetlisiniz bunun lise mezunu olmakla ne alakası var belki etrafındakilerine göre daha zeki gelmişsinizdir daha tatlı gelmişsinizdir daha şirin gelmişsinizdir onu etkileyen bir şey vardır ya da kendisinin mesleğini anladigi bir dönemde en boş olduğu dönemde karşısına siz çıkmışsınızdır yani bir mutsuzluk yoksa bunu neden bu kadar sorguluyorsunuz onu anlamıyorum şu an sizi bıraksa mutlu mu olacaksınız neden ben diye neden sormak keyfini çıkartmak varken ben de bunu anlamıyorum
Çok aşık, 4 ay oldu ilişkimiz. Bu kadar kisa surede aşık olması garip geldi. Ama sahtede degil
Nesine şaşırıyorsunuz onu anlamıyorum bir erkeğin bir katına tutulması 30 saniyeden de başlayabilir ya ben 30 saniyede bir kadına tutulduğumu biliyorum nefesim kesildi ama hiç beğenmediğim asla olmaz dediğim tipine falan bakarak ya bu kim dediğim kadını tanıdıkça da bir ayda tutuldum ha bu değişebiliyor
Yani kendisini sorgulamalı bence
Sevgilim oluyor, beni de çok seviyor, aşık. Ama ben lise mezunuyum. Bana neden bu kadar aşık ve öncesinde bu yaşına kadar bulamamış merak ettim. 4 sene once iliskisi olmus o kadar
Yani araştirmak iyi olur belkide çapkinlik yapmak ona daha mantıklı geliyor tek kalem olmak istemiyor
Aksine evlilik dusunuyor benimle
Hmm sana göre nasıl yani aklında evliliye engel olan şey nedir
Engel olan birsey yok hatta cok seviyor sansli oldugumu dusunuyorum
O zaman şöyle sorayim düyün ne zaman😀
Seneye
Bulur. Doğru kişi ile karşılaşmamıştır
Sevgilim oluyor, beni de çok seviyor, aşık. Ama ben lise mezunuyum. Bana neden bu kadar aşık ve öncesinde bu yaşına kadar bulamamış merak ettim.
🤷🏻
Kafamıza göre biri yok
İstemiyordur kendimden biliyorum
Kendisi sevgilim oluyor, beni de çok seviyor, aşık. Ama ben lise mezunuyum. Bana neden bu kadar aşık ve öncesinde bu yaşına kadar bulamamış merak ettim.
Asosyal, ozguvensiz biri olabilir o halde.
Hayir diksiyonu kendini ifade etme bicimi gayet iyi az öz cevresi var benim gibi ama ben ozguvensizim o oyle degil
Bilmiyorum mikro bir vaka kendi içinde değerlendirmek gerekir.
herkes patlak olduğu için
30 yaşına kadar kimseyi bulamamış mı
Olmus tek bir sevgilisi 4 yil once bitmis
26 yıllık deneyimini atmıştır onda oh
Dengi yoktur azdır denk gelmiyordur
İnan onun çok değişik durumu oluyor biliyormusun
Yaşa takılanlar oldu
Bulmak istemiyor:)
Dedim ya böylesi hosuna gidiyor. Bence gayet iyi:)