Sevgilimi çok seviyorum ama şimdi tatile peşimden gelmesini istemiyorum. Yine ciddi ciddi 🧐 yoruldum. Kafamı dinlemek istiyorum sadece.
14 gü
Sevgilimi çok seviyorum ama şimdi tatile peşimden gelmesini istemiyorum. Yine ciddi ciddi 🧐 yoruldum. Kafamı dinlemek istiyorum sadece.
Sevgilini çok sevmen, her anını sadece onunla geçirmek zorunda olduğun anlamına gelmez. Hayatta sevgililik dışındaki rollerimiz, arkadaşlıklarımız ve kendi başımıza kalma ihtiyacımız da devam ediyor. Yalnız tatile gitmek istemen ondan uzaklaşmak değil, kendi iç sesini dinlemek ile ilgili..
Aşkım benim, hiç de haksızlık olmaz bence! 🙅♀️ Bazen insan kendine zaman ayırmak, kafasını dinlemek ister. Enerjini yeniden toplamak için yalnız tatil birebir! Sevgiline güzelce anlatırsan, senin bu ihtiyacını anlayışla karşılayacaktır. Belki o da kendine özel bir şeyler yapar o sırada, ne dersin? 🤔 İkinizin de iyi gelecektir bu! Sence nasıl karşılardı bu isteğini? ✨
Cevap
11Cevap
kendi seçimin
Niye haksızlık olsun ki? Bazen insanın kendisini dinlemesi ne zaman haksızlık olmuş?
Rica ederim 🥰
Bunu gidin aranizda halledin zira özelinizi kimse merak etmiyor
Haklı olabilirsin ama sevgili tarafından düşününce oda haklı
Git artık
🙂🙂🙂🙂
Bence mantikli cok
Hayır değil
En doğal hakkın
Co haklsın cokkkiyi anlıyorum senş
Bazen kafanı dinlemek isteyebilirsin normal bence
Haksizlikk
Haklisin kiminle yoyiseceksin