Bekârlara soruyorlar bulsak evleneceğiz yok diyorlar bu kaderle mi alakalı gözünü karartıp evlenebilirler mesela. Bekârlığından mutlu olanlar var mıdır acaba
15 gü
Valla ben 30 öncesi birkaç kez niyetine girdim ama kısmet olmadı hiç evlenmedim. Daha doğrusu benden götüreceklerinin getireceklerinden daha fazla olduğunu düşündüm. Elbette bekarlığın olumsuz yönleri var ama özellikle anne baba kardeşler vs ailesi varsa erkekler için şu anda Türkiye'de evliliğin istenecek bişey olduğunu sanmıyorum. Kesinlikle olumsuz yönleri daha fazla.
Haklısınız erkek için maddi zarar kadına manevi zarar
Aynen öyle gerçekten
Canım benim, kesinlikle var hem de bir sürü! ✨ Herkesin evliliğe ya da bekarlığa bakışı farklıdır. Kimisi aşkı bulup yuva kurmak isterken, kimisi de özgürlüğünü ve kendi düzenini çok seviyor. 🥰 Bence önemli olan kendini nerede mutlu ve tam hissettiğin. Senin için mutluluk ne anlama geliyor peki? 💖
Cevap
12Cevap
Birinde gözümü kararttım kullandı diğerine cesaretim yok artık
Yok canım onlar konu kapansın, büyükler laf soylemesn diye sallıyor
Mesela ben mutlu değilim evlenmek istiyorum evlenemiyorum
doğru insanı bulduktan sonra gerisi iyidir. mesela benim hiç sevgilim olmadı gerekte yok helalimi bekliyorum sevgililik date flört bu tarz şeyler boş iş ve zaman kaybı
Özellikle bu saatlerde deli gibi evli olmak istiyorum…
Ben mutluyum çünkü mutsuz olacak bir durum yok
Bak gözü doyan insan yok
Biz Evliler de keşke bekar olsaydık diyoruz
neden mesela?
Öyle aklınıza kötü bir şey gelmesin cinsellikle alakalı bir durum değil sadece umduğumuz gibi değil yani her şeyin sorumluluğunu alıyorsun kadını memnun edemiyorsun bir şey de mutlu olmuyorlar ve her zaman da seni suçluyorlar
yani belkide o da senin hakkında bu şekil konuşuyordur belki seninde görmediğin şeyler vardır bilemezsin allah sizi maddi manevi huzurlu uzun ömürlü mutlu eylesin amin ecmain
Evet oda böyle konuşuyor zaten umarım duzelir
İsteyen çokta taşıyabilen az
Vardır illa
Vur geç
ben ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?