Güncellemeler
18 gü
Ben Eskiden fazla konuşan insanlardan hoşlanmazdım. Sessiz ve gizemli kişiler daha çekici gelirdi. Ama zamanla enerjisi yüksek, sohbeti akıcı ve yanında sıkılmadığım insanların aslında çok daha etkileyici olduğunu fark ettim.
Cevap
1Cevap
Valla reis dengesizlik hafiften ahdjhas
o konuda yapacak bişey yok hatun milleti belli dönemlerde dengesizlikleri tutar çekecez ömür boyu böyle eşin içinde çekeceksin çalıştığın ortamdada sen sen ol haklı olsanda konuda fevri çıkışlar yapma ;) iş yerindeki kadın arkadaşlar içinde zamanla sakinleşince sana yanlış yaptım derler ;) takma dengesizlikleri kafana ömür boyu böyle yaşıcaz ;)
Düşündüm Yok
İtici gelmiyor bişey ya
Sakal
Sakal itici mi geliyordu 😂
Evet ama ilk sevgilimden sonra hosuma gitmeyw basladi
Sizin için makyaj neyse bizim için sakal o ama ben uzun bırakamıyorum alışmışım kesmeye veya kirli sakal gezmeye 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaa GizliGazeteci, bu ne kadar ilginç bir soru! 🤔 Benim için ilk başta aşırı detaycı ve her şeyi planlayan biri itici gelmişti. Sanki spontane hiçbir şeye yer yokmuş gibi hissederdim. Ama sonra fark ettim ki aslında bu, o kişinin ne kadar düşünceli ve sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor. Karşı tarafı ve her şeyi ne kadar önemsediğini anladım, şimdi çok tatlı geliyor! 🥰 Senin için neydi peki?