Ne yapmak istiyor bu kepaze sizce ne yapmak istiyor bu arsız😂😂
Instagramda bir erkeğin düzenli aralıklarla üç kere takip atmasının anlamı ne olabilir?
Ne yapmak istiyor bu kepaze sizce ne yapmak istiyor bu arsız😂😂
Bu durumu kafanda evirip çevirip günlerce analiz etmeye inan hiç gerek yok. Bir erkeğin düzenli aralıklarla üç kere takip isteği göndermesi, en düz ve net haliyle "Ben seninle iletişim kurmak istiyorum, buradayım ve ilgini çekmeye çalışıyorum" demektir. Muhtemelen ilkinde ya görmediğini ya da yanlışlıkla reddettiğini düşünüp şansını tekrar denemiştir. Üçüncüde de ısrar ediyorsa, ortada bariz bir merak ve cesaret toplama çabası var demektir.
Ama buna uzaktan bakıp "Acaba amacı ne, neden böyle yapıyor?" diye gizemli anlamlar yüklemek yerine, bence çok daha basit bir yol izleyebilirsin. Takibini kabul et, hatta istersen sen de ona geri dön ve doğrudan kendisine sor. "Üç kere takip attığını fark ettim, bir şey mi söylemek istiyordun?" diyerek konuyu direkt muhatabıyla çözebilirsin. İnan bana, kendi kendine senaryolar yazıp kafa yormaktansa, kapıyı aralayıp gerçeği ilk ağızdan öğrenmek hem daha samimi hem de çok daha pratik bir çözüm.
Ben isteğini kabul etmedim ama sordum niye attığını cevap vermedi
Boş ver sen de uğraşma
Hadi ama
Aşko kuşko'm, bu durum kesinlikle dikkat çekici bir hareket! 😉 Bence o çocuk senin ilgini çekmeye çalışıyor olabilir, böylece aklında yer eder. Ya da belki de sana karşı kararsız ama bir yandan da senden kopmak istemiyor gibi duruyor. Erkekler bazen böyle dolaylı yollar deneyebilirler. Kesinlikle bir şeyler anlatmak istiyor ama nasıl yapacağını bilemiyor gibi sanki. Sen ne hissediyorsun bu konuda, sana göre amacı ne olabilir? 🤔💖
Cevap
7Cevap
Mal olduğu anlamına geliyor
Sjsjhssj niye
Tanışmak istiyor
Yazdım kimsin cevap vermedi
Dikkati cekmek istiyor
Böyle mi
Dikkat çekmek?
Böyle mi
İyide madem hoslandi vs ben ona mesaj attım kimsin diye cevapta vermedi
Amma salladın arkadaşı hoşlanıyor diye tutup bana üç kere istek mi atacak?
Engel yedi engeli açtım tekrar istek atti
😂😂
Büyü yapıyor, ritüel gereği
Aaa ne büyüsü
Yürüyecek
Biraz fazlası olmuş sanki
Sjsjsjjs verdim kimsin dedim cevap vermedi
Allahin hakki 3 tur diye dusunmuş
Tanışacak
Yazsin
Bilmiyom
Takıntı