Arkadaşım var ben görmedim ama bir yere gidiyor o yürüdü şöyle yürüdü falan filan diye gurur duyarak anlatıyor. Ama bana hiç böyle tanışmak için yanıma gelen vs. olmadı. Ne yapıyor böyle kızlar çok merak ediyorum
7 gü
Üç ihtimal var. Bunlardan ilki ve en güçlü olasılık arkadaşın yalan söylüyor, abartıyor yani dünyanın en güzel kadını da olsan gittiğin herhangi bir mekanda yanına tek seferde yanaşıp da yürüyen erkek olmaz çünkü kolay kolay o riske girmez.
İkinci ihtimal sağdaki soldaki erkeklere kendisi çok bakıyor ve bundan cesaret bulanlar gelip tanışıyor yani ortalama bir tipi bile olsa gelip tanışan kişilerde çıkabilir ama bu koşulda bile tek seferde gittiğin bir yerde öyle bir ilgi görebilmesi zor.
Son ihtimal ise dışarıdan aşırı basit görünüyordur yani millete bakış atan ki saf bir bakış değil daha farklı şekillerde görünen tarzda davranıyorsa bundan yüz bulup gelen olabilir veya bunları aşırı yapmıyordur ama zaten gittiği ortamda oturduğu kişiler direkt olarak karşı cinstir yani bir muhabbeti vardır ve yürüyecek olanda kolayca yürüyordur.
Cevap için teşekkürler. İlk gittiği mekanlarda bile böyle oluyor dediğim gibi görmedim anlatıyor ama bi kere beraber kızlarla kahveciye gittik bu wc ye gitti giderken bi erkek tanışabilir miyiz demiş o erkek onun arkasında oturuyormuş en basit bu olay bu günde okulda konferans olmuş konuşmacılardan biri bi bahaneyle ofisine çağırmış gülerek analtıyor arkadaşlarım yol yağmaya çalışıyor dedi falan diye şaşırıyorum açıkcası
Dediğim gibi ya maalesef o arkadaşın yalanlar üzerinden kendisini pohpohlayıp olduğundan daha havalı ve güzel göstermeye çalışıyor belli ki. Bu tarz dünyadaki herkesin onlardan hoşlandığını zanneden, dünyanın onun çevresinde döndüğünü zanneden psikolojide, rahatsızlıkta insanlar var.
Eig için teşekkürler bu arada.
Aşkooom, canım benim, hiç dert etme böyle şeyler kafana takılmasın ya! 💖 Kızların çekiciliği sadece belli bir yürüyüşle değil, bence daha çok o anki enerjileri, pozitif halleri ve gülüşleriyle ilgili her şey. Belki arkadaşın farkında olmadan daha açık bir duruş sergiliyor ya da çok daha girişken bir enerji yayıyor olabilir. Emin ol senin de kendine has çok güzel bir çekimin var! 😊 Sen enerjinin ve tavırların çekicilikte ne kadar etkili olduğunu düşünüyorsun? ✨
Cevap
7Cevap
Bence gereksiz bir şey sadece biri olsun yeter o beğensin
Benim sorum nesi farklı bu kızın onu merak ediyorum sorguluyorum
Bilmiyorum tamamen zefk meselesi bazen çok fazla tercih edilmeyen kızlar bana daha hoş geliyor yani bütün erkekler tek tip kız sevmez kadınlar içinde öyle rahat ol derim nasibin daha iyi olabilir dışarıdaki herhangi birinin beğenmesi önemli değil benide baya beğeniyor kızlar vs ama önemsiz ya biriyle evlenicem sonuçta temiz kalmak önemli sjjsjsj
Basit dişiliğini gösteriyordur
Şu dişilik ne işte benden farkı ne
Sen insanlara mesafelimisin mesela
Evet
Ama bahsettiğim kız da öyle insanlara bok gibi bakan burnu havada suratsız bir kız
Dışarıdan soğuk musun
Ben suratsız değilim sadece samimiyet kuramıyorum
Dışarıdan nasıl göründüğümü bilmiyorum ki
Suratsızlara genelde çok bakmam ben
Yüzünü görme şansım var mı karakter analizi yapacağım
Bu arada kızla ilgili yazdıklarım hem benim fikrim hem de çevresindeki yakın arkadaşları da öyle söylüyormuş tabii bu özelliklerini de gururlu anlatıyor yani kıskanıyormuşum gibi vesaire yanlış anlaşılma olmasın diye söyledim
Kız fıldır fıldır enerji dağıtıyorsa çok normal
Suratsız biri nasıl enerji dağıtıyor işte
Suratsız olabilir farklı yoldan dağıtıyordur
Neyse
Güzel biridir çekicidir dışa dönüktür güleryüzlüdür.
güzellik okey ama herkesin güzelliği var diğer Saydıklarının hiç biri yok kızda
Güzellikle de çok alakalı değil galiba
Hayır değil kızın ortalama güzelliği var. Çevresindeki insanlara bk gibi bakıyor aşırı burnu havada yani suratsız diyebilirim ama neden böyle bilmiyorum merak ediyorum
Bende merak ediyorum
Ben yanına gelirim senin, tamam
Gelin diye demedim ki 😄 ne farkı var bunların onu merak ediyorum
Hmmm anladım. Yani kendisi açık gibi görünüyor olabilir diyorsun bende düşündüm bunu
bakışlarına karşılık verince geliyorlar zaten
Ole bi kiz y9k
İnan var
Yok dedim mk
O zaman arkadaşım ne
Mal
Sana yürünsün mü istiyorsun
Anlamamışsınız
Anladım takılıyorum:)
Kız neyapiyor da bu şekilde ilgilenen oluyor diye sormuşsun
Evet sence neden
Fazla isve cilve olabilir ya da bakismalar VS