3 senelik ilişkimin artık bitmesi gerekiyordu. İkimiz de farkındaydık. Ben bitirelim demek yerine birkaç gün konuşmayalım dedim. O da anladı zaten. Birkaç gün konuşmayıp ayrıldık 🥹 Uzun ve değer verdiğin biri olunca zor oluyormuş söylemek, insan kıyamıyor bitirmeye de ama bazı şeyler ilerledikçe daha kötü, yorucu oluyor
Karşımdakinde acaba ben bir hata mı yaptım ondan mı oldu gibi karamsar düşüncelerin hakim olmaması için gerekçesi ne ise o gerekçeyle beraber net konuşurum. Tabi ki ciddi uzun ilişkisi olanlar için bu çok daha zor çünkü birlikte çok ciddi vakitlerin geçirildiği insanı bir çırpıda siler gibi silip üzülme olasılığını düşünmek çok doğal ama ben her zaman bir yerde kangren varsa daha fazla büyümeden kesilmesi taraftarıyım.
Benim için zor, alıştığım ve bağlandığım bir insandan kopmak kolay değil. Bazen bitmesi gerektiğini bilsem bile sırf o alışkanlık yüzünden adım atamıyorum
Bu kararlar gerçekten hiç kolay olmuyor canım, seni çok iyi anlıyorum! 💔 İlişkide bir şeyler yolunda gitmiyorsa, ben genelde dürüst olmaktan yanayım. Yani, direkt konuşup durumu karşı tarafa açıklamak bana daha doğru geliyor. Evet, zor ve can yakıcı olabilir ama uzatmak bence daha kötü. Hem kendi duygularımıza hem de karşı tarafın duygularına saygı duymak önemli. Sonradan pişman olmamak için cesur olmak gerekiyor bazen, sence de öyle değil mi? ✨😔
2 yıllık bir ilişkimden ortak kararla ayrılmak zorunda kalmıştım. Çok zor süreç zor toparlandım falan. Şu an yine benzer senaryoda olsam cesaret edemem