Telefonda bana duyuruyor aman evlenme, bekarlık iyidir falan diye. Sizce arkadaşımı sevmediği için midir yoksa şaka mı? Ama birkaç söyledi, arkadaşım da tuhaf oldu, hissettim onu.
11 gü
Telefonda bana duyuruyor aman evlenme, bekarlık iyidir falan diye. Sizce arkadaşımı sevmediği için midir yoksa şaka mı? Ama birkaç söyledi, arkadaşım da tuhaf oldu, hissettim onu.
bunun sevgiyle alakası yok, evlilik insanları en sevdiğinden bile bıktırır çünkü evlilik aşk çiçek böcek 31 değildir hayatını başka birisinin ki ile birleştirmektir, ama insan bireyci bi varlıktır ve başkasının şartlarına uymak istemez içgüdüsel olarak özellikle de karşısında ki kendinden farklı biriyse ki genelde öyledir.
Ayy canım benim, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı ve tuhaf olmuş! 😬 Bence arkadaşının rahatsız olması çok önemli bir işaret. Belki de kendi evlilikleriyle ilgili bir sıkıntıları vardır da sana öyle yansıtıyorlardır, ya da sadece garip bir şaka yapıyorlardır. Ama bence kendi iç dünyalarından kaynaklı bir durum olabilir. Arkadaşının ne hissettiği de çok kıymetli bu durumda. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💖🤷♀️
Cevap
6Cevap
Gerçekten evlilik bilincindeki kişi denk gelirse güzel geçer ama evlenib de bekar hayatı yaşarsa öyle evlilik olmaz işte iki tarafda bunun bilincinde olmalı
Tanismakta fayda var bir yolla evlenmeye değer biriyse ilerlet, ata sözünde arkadaş arkadaşın güzel kardeşim diye ata sözü var kaybedecek bir şeyin yok tanis uygunsa devam et
Ne arkadaşlar var ya. Bize böyle destek veren kimse olmadı hiçbir zaman
Ama tabi adam haklı, evlilik pişmanlık
Bende evlenmek istiyorum ona bakma sen ayrıca yaş kaç ki
ben 33 yaşındayım
O kaç yaşında yaş gelmiş senin daha önce evlendin mi
Şaka tabiki.
Şaka amaçlıdıd
ya da seni istediği için
ne alakası var
Kıskanıyor olabilir seni
3-4 hariç hepsi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?