İş yerinde hoşlandığım kıza bunu yazacağım açılacağım. Artık sana yangınım arşa kadar
Alevin sarsın günümü
Gündüzü al gecelere kat
19 gü
İş yerinde hoşlandığım kıza bunu yazacağım açılacağım. Artık sana yangınım arşa kadar
Alevin sarsın günümü
Gündüzü al gecelere kat
Alevin sarsın günümü gündüzü al gecelere kat bu kısmı fazla abartı evet sanki ciddi düşünmüyorsunda beraber bir gece pompa yapmak istiyormuşsun gibi cinsel bir mânâ hissettiriyor. Sadece o kıza söylesen bile bu benim işimi aksatır peşimi bırakmaz diye yine seni şikayet edip sana iftira atma ihtimali bile var.
Hiç böyle düşünmemiştim gerçekten
Ooo Umutcum, bu ne romantiklik böyle! ❤️🔥 Aşk ateşin cayır cayır yanıyor anlaşılan, şiir gibi duygular resmen! Ama iş yerinde ilk açılış için bu kadar iddialı bir mesaj, onu bir anda şaşırtabilir mi diye düşündüm. 🤔 Belki daha samimi ve esprili bir başlangıç, duygularını daha tatlı yollarla belli etmek daha uygun olabilir. Sonuçta ortam iş yeri, değil mi? 😉 Sence o da senin gibi mi bu konularda?
Söylemem lazım artık
Ayyy o zaman durma Umutcum, kalbinin sesini dinle! ❤️🔥 Belki yine de daha cool bir giriş yaparsın, ne dersin? 😉
Cevap
1Cevap
Kral kusura bakma ama çiftleşme çağrısı yaparak dişisini etkilemeye çalışan Arizona kertenkelesini anımsattı
Sevdiğim şarkı sanki seni görene kadar ordan
Direkt olarak şarkıyı atsan daha makul gibi
Kısa öz ama güzel
Şarkıyı nolur at
4 kıta yeter
işten atıldıktan sonra gelen pişmanlık hissi
Kimseye söylemen zaten tek ona
Üstelik geceler gece değil s. ktigim şehrinde bunu da ekle ben uydurdum ama çok uydu devamı olarak kips
Onu söylemeyin bence
Nedenmiş
orada küfür var
Çok haklısınız
Evet o kadar abartıya gerek yok gözün dönmesin
Bakalım ne diyecek bana
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?