Eşiniz/sevgilinizin açık saçık giyinmesine ne tepki verirsiniz?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşinin açık saçık giyinmesini istemeyenler, açık saçık giyinmeden insanlarla tanışıp evlensin.
Açık-saçık giyinmek doğrudur-yanlıştır karışmam. Ama eğer biri sizin hayat görüşünüze uymuyorsa onu hayatınıza almayın. Hayat görüşünüze uymayan birini hayatınıza alıp onu istediğiniz kişiye dönüştürmeye çalışmak hem sizi hem onu yorar.
İki yüzlülük yapmayın ve en başında değiştirmek yerine onu olduğu gibi kabul edebileceğinizi düşündüğünüz insanları hayatınıza alın.
*Eşinin açık saçık giyinmesini istemeyenler, açık saçık giyinmeyen insanlarla tanışıp evlensin.
Sonradan açık giyinmeye başlayanlar da var, mesela benim eşim işe girdikten sonra açılmaya başladı. Şimdilik karışmıyorum ama gittikçe daha da abartıyor.
Canım benim, bu konuda en önemlisi bence karşılıklı anlayış ve güven! 💖 Ben kendi adıma, sevgilimin ne giydiğine asla karışmam. Çünkü aşkta kıyafetlerden çok daha derin şeyler var, değil mi? 😌 O kendi istediği gibi giyindiğinde mutlu olur, ben de onun mutluluğuyla mutlu olurum. Önemli olan birbirimizi olduğu gibi kabul etmek bence. Senin ilişkinde bu tarz konular nasıl ilerliyor, merak ettim? 🤔
Cevap
5Cevap
Tanıdığımda böyleyseydi karışmam sonradan değişmişse karışırım
Bi kere başta gidip yanaşmıyorum ki öylesine. Bana göre değil onlar.
Karışmam istediği kadar açık giyinebilir
Hiç sınırın yok mi
Karışamaz istediğimi giyerim
Giyemezsin
Çok açıkça karisirim
İzin vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?