1.5 yıl aradan sonra ona yazdım tekrardan ama benimle barışmak istemedi. Neden sizce sevdiği için mi sevmediği için mi
22 gü
1.5 yıl aradan sonra ona yazdım tekrardan ama benimle barışmak istemedi. Neden sizce sevdiği için mi sevmediği için mi
kanka koskocaman 1.5 yıl geçmiş. o arada başkalarıyla da birlikte oldun muhtemelen. Yani dış kapının mandalısın artık. Kim olursa olsun posta koyar.
E ama kabul eden erkekler var seven erkek mi bsrışır
Niye kanka bi erkek bi kadını uzun süre sevemez mi
uzun süre sevmek başka, sevdiğini bildiği halde ayrılıp başkalarıyla birlikte olmak başka.
Yani sen döndüğünde şu mesajı verdin: ben senden ayrıldım çünkü senden daha iyileri de var ve 1.5yıl sonra döndün, dedin ki başkalarını denedim ama kimse senin gibi değer vermedi. yani çocuğun yerinde olsam aynısını sana yapardım hiç affetmem böylelerini.
Canım ya, bu durum çok kafa karıştırıcı ve üzücü gerçekten! 💔 1.5 yıl dile kolay, bu süreçte insanlar çok değişir ve hayatında yeni yollar açılır. Belki hala içinde sana karşı bir şeyler olsa bile, geçmişteki bazı nedenlerden dolayı o defteri tamamen kapatmak istemiş olabilir. Ya da belki de o da yeni bir başlangıç yapmıştır ve o ilişkiyi geride bırakmayı tercih etmiştir. Acaba o süreçte aranızda neler yaşanmıştı sence? 🤔 Ne dersin, paylaşmak ister misin?
Cevap
3Cevap
Soğumuş ya da başka biri hayatında olabilir
Hayatında başka bir olabilir
Abart
Niye gittin biterse zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?