Flörtün yakın kız arkadaşı?

Aşklar biraz karmaşık olaylar ama özet geçmeye çalışacağım:

Bir süredir arkadaş olduğum çocuk var, çocuk benden hoşlanıyormuş, ben de boş değildim ve flört etmeye başladık.

Çocuk daha arkadaşken bana, daha sonradan sorun olmaması için, yakın kız arkadaşının zamanında ondan hoşlandığını anlattı. Eski sevgilisiyle bu yüzden ayrılmışlar, ya onu ya da kızı seçmesini söylemiş, çocuk da tercih yapmak istememiş ve kız bundan ayrılmış.

Ama şimdi kızın sevgilisi var diye bitmiş geçmiş diye yorumladım. Onlar için çocuğa "çok tatlılar" dedim, flörtüm de bana "o kız aşka âşık birisi" dedi. Bölümden erkek bir arkadaşıma sordum o da "o kız bana da yürümeye çalıştı" dedi.

Olmuş bitmiş, kız şimdiki sevgilisini seviyor dedim, kapadım. Ama flörtüme karşı bazı hareketleri tuhafıma gitti. Mesela, biz çocukla ilk tanıştığımız gün, derse gitmeden önce çocuğa sarıldı, çocuk da "sevgilin var" diye ikaz etti. Biz ufaktan flört etmeye başladığımız zaman, çocuk sakallarımı alacağım dediğinde, "sana babyface daha çok yakıştırıyorum" deyip yanaklarını avucunun içine alıp sevdi, ben ise sakallarını beğendiğimi söyledim ama diğer günü tıraş olmuş.

Bir de sanki beni küçümser gibi tavırları vardı, rhode kılıfımı görünce "popüler kültür" diye küçümsedi, dinlediğim sanatçıları "ha sen weekndcilerdensin", "lana del reyi hiç sevemedim ya" tarzı eleştirdi.

Flörtüm, kıza benden hoşlandığını söyleyip aramızı yapmasını istemiş, kız da "arkadaşıma yürüme" diye çıkışmış ilk başta sonra kabul etmiş.

Kız bana sürekli "siz çok farklısınız ama garip şekilde anlaşıyorsunuz, çok farklısınız, ortak noktanız yok" diyordu, 'ara yapmaya çalışıyor' gibi gözüküyordu.

Böyle olunca ben "çocuk benden sıkılır mı?" diye düşünüp başta reddettim, ama sonrasında o*ştuk ve akışa bırakmak istedik. Kıza anlatmak için aradım, bana sürekli "first k1ss çok da önemli değil" deyip durdu ve beni rahatsız etti, "benim için önemli" dedim ama kale almadı.

Flörtümle işler ciddileşince bana "Ah sen bu çocuğun ağına nasıl düştün?" dedi ve benim beynimde alarmlar çalmaya başladı. Flörtümle bu yüzden tartıştık, sonra ben konuyu "arkadaşız daha zaten" diye kapadım. Diğer günü çocuk bana soğuk yaptı, ben de kırıldım ve kızı aradım, kız da bana aşağılayıcı tonla "ama sen de onu reddetmişsin" dedi. O an sonra konuşalım deyip kapadım ama geri dönmedi.

En son kavga ettik çocukla, ben dayanamayıp ağır küfür ettim. Çocuk da sakinleşince konuşalım dedi. Diğer günü yazdım, o da affedemem, zaten biz çok farklıyız, anlaşamıyoruz, ortak noktamız yok" demeye başladı. O kız da benim hakkımda "ben 1 yıllık sevgilime bunu demem" demiş.

Kıza "bizim çocukla aramız açıldı, ama arkadaş kalalım" yazdım geri dönmedi ama diğer gün okulda görünce hiçbir şey olmamış gibi konuştu, bir süre sonra privinden attı. Kırıldım açıkçası, ya arabuluculuk yapsın ya da bu süreçte yanımda olsun istedim. Çünkü onlara 100 defa ilk flörtüm olduğunu ve sarsıldığımı söyledim.

Not: Siz demeden söyleyeyim, bu çocuktan olmaz, farkındayım :d

Güncellemeler
11 gü
detay vermeyi unuttum, çocukla son kavgamızın sebebi arkamdan başka kızları etkilemeye çalışmasıymış, sorgulayınca bana "hastasın, kafada kurmuşsun, ya" tarzı hakaretler edince küfür ettim. doğru değildi yine de ama içimde kalmadı en azından
Güncellemeler
8 gü
Güncel: ikisiyle de iletişimi kestim, takipten de attım. Out of sight out of mind ✨
Flörtün yakın kız arkadaşı?