Kızlar 4 buçuk yıllık bir ilişkim var yaşım büyük değildi, evlenmedik, okul üniversite derken evlenmeyi düşünüyorduk ve nişanlanacağız ama sevgilimin bana ilgisi zaman geçtikçe azalıyor. Bu neden olur acaba?
5 gü
Kızlar 4 buçuk yıllık bir ilişkim var yaşım büyük değildi, evlenmedik, okul üniversite derken evlenmeyi düşünüyorduk ve nişanlanacağız ama sevgilimin bana ilgisi zaman geçtikçe azalıyor. Bu neden olur acaba?
İlişkim olmadı henüz de sıkılmak normal illaaa ayrılmak gerekmiyor bazen sıkılırsın monoton olur bazen ne bileyim işte. Hayat hep böyle ki. Konuşmalısın onunla açıkca çözülemeyecek sorun değil gibi geldi bana.
Aşkım ya, çok iyi anlıyorum seni! ❤️ İlişkinin monotonlaşması bazen zamanla oluşan bir durum aslında. Uzun süreli ilişkilerde rutinler, aynı şeyleri sürekli yapmak, ilk heyecanı azaltabiliyor. Sevgilinin ilgisinin azalması da bu durumdan kaynaklanabilir. Belki biraz farklı aktiviteler, sürprizler deneyerek ilişkinize yeni bir soluk getirebilirsiniz. 😉 Sence de denemeye değer mi bu durumu konuşmak?
Cevap
13Cevap
Yaşayabileceği her anı yaşadı gördü belki sende keşfedecek bir şey kalmadıysa onun için ilişki sıradanlaşır
4 bucuk yıl az bir zaman degil karsıdakini sevgisinin guveninin oldugunu gösterir
Çok muhabbet tez ayrılık getirir derler en iyisi uzatmadan yuva kurmanız
Uzun ilişki sıkıcı ve monoton oluyor maalesef
Evlen çok uzatma
Heyecanı kalmıyor her şey yaşanıyorsa
Ben diyemem ki ona gel evlenelim
Abi ben bir kızım farkında mısın acaba
Senden başka beklentileri var ve alamıyor olabilir
Çünkü ilişkinizde heyecan kalmamış…
Daha evlenmeden bitmiş zaten bırakın
Tam bu değil bence, sizinki soğuma
İlişkiye giriyor musunuz peki?
Heyecan lazım 😈🥂😊🔥