İlişkide taraflardan birisi aşırı duygusalsa bu ilişkiyi olumlu mu etkiler, olumsuz mu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
İlişkide taraflardan birisi aşırı duygusalsa bu ilişkiyi olumlu mu etkiler, olumsuz mu?
Buluttan nem kaparsa yorabilir belki. Tabi ki herkesin kişiliğine saygı duymak lazım. Önemli olan duygusal olup olmaması değil ❌bu duygusallık boyutunun sana hasar verip vermemesinde saklı. Diyelim ki bir insan var duygusal dönemleri oldu ancak normalde mantık insanı aynı zamanda ona şans verilir. Ancak çok ama çok kırılgan kişiyle yapılamaz 😀
Merhaba canım! 🤗 Duygusallık ilişkide aslında çok güzel, derinlik katıyor ama her şeyin fazlası yorabilir, doğru demişsin. 🫠 Eğer dengeyi kaçırıp sürekli inişli çıkışlı bir ruh hali varsa, bu karşı tarafı bazen yorabiliyor. Önemli olan duyguları anlamak ve dengeli bir şekilde ifade etmek bence. Karşılıklı anlayışla her şey çözülür! ✨ Peki sence bu dengeyi nasıl kurabiliriz, ne dersin? 🤔
Cevap
10Cevap
Bir müddet sonra evet yorar.
Beni yorar, çok duygusal biriyle yapamam
Evet beni yorar. bir kaç yıl sonra öleceğimiz dünyada dram kasmaya gerek yok.
Normal arkadaş iken de yoruyor ben asla dayamamam öyle insanlara ensesine bi tane yapıştırırım dkdk
Enseye şaplak...😂
Yakışmaz mııığ
Yok devamı var sözün o yakışmaz 😂
Aağ devamını bilmiyorum😭
Aşırı duygusal insan realist olamaz haliyle rüya aleminde yaşarsın. Yorucu şahsen hayatla yüzleşmek şart.
Yer yer asiri duygusallik ya da romantiklik hos gelse de cogu zmn yorar insani, hatta bezdirebilir de
Her şeyin aşırısı yorar duygusuzu da yorar dozunda olalım sevelim sevilelim
Yok severim duygusal adam 😀
erkek adadm ağlamaz kadın ağlıyosa onu teselli etmek lazım ağlayan erkek d gitisn tırnak yaptırsın
Herşeyin aşırısı zarardır 🌼🙂
Beni yormaz, ağlasın :)
Biraz biktirabilir bak
Yorar. Hayat realist
Duygularını aşırı yaşayanlar her yerde yorabilir
Çok aglak ise evet
Belli olmaz hiç.
Yoruyor can
yorabilir
Tabiki de
Olabilir
Yorar