Hiç âşık olmamış, aşk nedir bilmeyen insanları geçtim birini sevebilmenin nasıl bir şey olduğunu dahi bilemeyen insanlardan duyduğunuz komik laflar neler?
20 gü
Hiç âşık olmamış, aşk nedir bilmeyen insanları geçtim birini sevebilmenin nasıl bir şey olduğunu dahi bilemeyen insanlardan duyduğunuz komik laflar neler?
Cevap
1Cevap
Dünya onun etrafında dönmüyor senden önceki ayrılmış olduğu sevgilisi nasıl ölmediyse sense ölmezsin unutma gelen başkasından geldi giden ise başkasına gitti unutabilirsin sözü çok duydum
HAHAHAHA. Yaşarsın be knk yaşıyorsun değil mi?
Biz insanoğlu yaşıyamıyacak olsak son peygamber vefat ettiginde artık insan yaratılmazdı Muhammed (sav) ölümü kimseyi üzüntü ve hüzünden mezara koymamış ne analar babalar öldü evlat yaşıyor ne evlatlar ölmüşte analar babalar yaşıyor Elin oglu elin kızımı dert olacak
elbette yaşarsın da. insanların her şeyden çok anlıyor gibi tavsiye vermeleri komik. Seviyorsun ve bazen bazı şeyler sana da mantıklı gelmese de hissediyorsun
Ben en çok neyde uyuz oluyorum biliyor musun arabayı kaça aldım demiştin 350 neee abi ben bana 250 ye alırdım ya da 350 ye ben kız gibi araba alırdım bundan temizi bulunurdu diyorlar
Sevgiliyken abi yengem sana nasıl baktı ya valla şanslısın ayrılınca abi biraz k@şardı sana layık değil resimlerde bile yakışmıyordunuz diyorlar Ulan hani kız bana bakmayacak kadar tatlıydı seksi güzeldi
buyur kardeşim sen al ben enayi olup bunu yapmak istiyorum hayat benim değil mi? Ne bekliyorlar tebrik övgü filan mı
iki yüzlülük, kendini beğenmişlik , kıskançlık... insanoğlunda biraz da empati yapayım yok ama
Yok hani araba alırken araştırmacı olduğun için eş dost konu komşu duyum yapıyorsun lan D@L Yarr@K bulsaydın getirseydin önerseydin daha ucuzunu alsaydım Araba satarım insan söylemez mi bizim iş yerinde arkadaş senin sattığın fiyattan fazlasına aldı sen ucuz satmışsın Ee oglum ilanda gördün arabamı alaydın sataydın
Herkes her şeyin en iyisini biliyor ama yapmaya gelince kimse yok. Laf ebeliği
Ben birde şu sıralar neyi anlamıyorum biliyor musun diyelim ki pazar gecesi ele ense göte parmak olduğun pazartesi akşamı resmiyete dönüyor sanki tanışalı 15 dakika olmuş gece ileri düzey sohbet geçmemiş gibi beyfendi hanımefendi modunda olmak istiyor ne alaka
hiçbir fikrim yok
Neden fikrin yok uzaya çıksan bilim adamı olurdun üst düzey zeka seviyen var Değişken gel git akıllı ya da cinlidir diye fikir verebilirsin , şimdi dijitalde şeylerde çok yıgıntı oldu mastürbasyon anı ekleyip konuşup orgazm sonrası engel atıp kayıp olan ahahha kızlar erkegi vibratör erkekler kızları suni vajina şişme bebek görüyor sanıyor ALLAH ıslah etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy canım, sanki dünya falan yanıyor, ne var ki bu aşkta bu kadar?" diyenleri çok duydum ben de! 😂 Sanki biz boşu boşuna o kelebekleri hissediyoruz, kalbimiz pır pır ediyor değil mi? Onlara göre her şey mantık işi tabii, sanki aşkın matematiği varmış gibi davranıyorlar. Halbuki o hissin güzelliğini yaşamak ne özel bir şey. Senin de böyle komik anıların var mı canım? 💕🦄✨