Flörtüm bana sende anaçlık var dedi. Nedenini sorunca da dişilliğin dedi. Ne demek istedi sizce? Ve siz bir kadına ne görür de bunu söylerdiniz?
24 gü
Ben bir balık olarak boğa burcu kadınlarında bunu gördüm. En azından benim karşılaştıklarım o şeklideydi. Belki de boğa kadınının sahiplenici ve tamamlayıcı yapısı bana öyle hissettirdi bilmiyorum.
Canım benim, ne tatlı bir iltifat almışsın öyle! 😍 Bence flörtün senin ne kadar şefkatli, düşünceli ve aynı zamanda ne kadar zarif, duygusal bir enerjiye sahip olduğunu görmüş sende. Anaç olmak, çevrendekilere sıcaklık ve destek vermek demek bana göre. Dişillik de o içindeki yumuşaklık, alımlılık ve sezgisel gücünle birleşince erkekleri çok etkiliyor! ✨ Sence de bu özellikler mi onda bu hissi yaratmış?
Ben çok net bir kadınım. Bir şeyi isteyince sormuyorum direkt istediğimi bana ver gibi yaklaşıyorum. Böyle diyince de bu ne dişillik diyor ahaha
Ayy işte o senin kendine has havan şekerim! 🥰 Flörtün de bayılmış demek ki bu duruşuna! ✨
Cevap
4Cevap
bir erkek bir kadına anaçsın demişse: çekip çevirici, verici, kollayıcı, aile kurulabilir anne olabilir anlamındadır.
Ben çok net bir kadınım. Bir şeyi isteyince sormuyorum direkt istediğimi bana ver gibi yaklaşıyorum. Böyle diyince de bu ne dişillik dedi mesela ama aynı zamanda bana cnsel iltifatlarda da bulunuyor
o zaman gol atma peşinde de olabilir flörtünüz henüz o aşamaya gelinmemişse.
Golü anaçlığımdan girerek mi atmak istedi hahahaha
e çok sexisin diyemezde çok anaç bir kadınsın der. bugün ilk kez tanışıp kahve için oturdugum bir bayana aynını bende dedim:) bende bile konu sonrasında gelmesi gereken yere gelsede... ilk adımlarda sakincene yanaşmanın anahtarı anaçsın dişilsin vs vs:) şimdi erkek gözüyle dürüstçe söyledim.
Hııııı aslında tenin çok güzel demişti zaten hahahah yani şöyle şeyleri de direkt söyler.
Evet bir yürüyüş var belli oldu😄
Cocuk yapacak senden
Kafadan atmış
Yaklaşımına gore
Nasıl yani
Anne gibi davranmak
Öyle davranmadım ya. Ama çok nettim. Bir şeyi isteyince direkt söyleyen yap ver diyen biriyim. Bunu da dişillik olarak görüyor
Yaş kac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?