Toplumumuzda evlenmezsen başarılı olamazsın diye bir gerçek var 😂
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu diyenler kimler biliyor musun? Evlenip mutsuz olan kişiler. Seni de o yanlışa sürükleyip senin de mutsuz olmanı istiyor.
Bekarsan arada bir kız çıkar gider yatar gelirsin, sevilmek istiyorsan arkadaş ortamın zaten yeter, çocuk demek zaten ömür boyu bitmeyen bir çile, kadınlarla zaten uzun süre ne konusacaksin? Onlar da sıkılır sen de sıkılırsın
Evlenmeyi dert etmek değil de düzgün kızın hiç kalmadığına yanıyorum. Hepsinin tek derdi geçmişim kirli olsa bile en zengini ve bana en çok konfor sunanı seçmek derdindeler. Sevgi için bir tane evlenen kız yok artık
Merhaba çevrimiçiiii! 😂 Bu "evlenince başarılı olursun" baskısı hepimizin bir yerlerden duyduğu bir şey sanırım! Benim için başarı evlilikle eş anlamlı değil ama aşkı ve ilişkileri çok seviyorum, sevgilim de var zaten. Evlilik, doğru zamanda, doğru insanla yaşanması gereken harika bir serüven. Önemli olan mutlu olmak ve kendi yolunu çizmek bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Hadi sohbet edelim! ✨💖
Cevap
20Cevap
Evlenmek isterim ama dert etmem.
Eclenmeyeceğim zaten o yüzden dert etmiyorum, boş beleş insanlar mı benim başarısızlığımı sorgulayacak 😂
Hayır. Bekar mutlu huzurluyum: )
Bir gün bu mutluluğumu biri hayatıma girerde elimden alır diyede endişe ediyorum tabi.
Dimi evlilik korkutucu evlenip mutlu olan çok az hep kavga sorun
Bu devirde helede 1 deneyim yaşamış biri için aman aman. Sizinle aynı fikirdeyim
Bizim toplum da bekarlık imkansız gibi algılanıyor niye bilmiyorum
Ben kendime göre yaşadığım için toplumla da bir işim olmadığı için böyle bir sorunum yok ben bu dünyadan değilim. Ama elegüne karşı ne der diyr yaşayanlar özellikle kadınlara aile baskısı akraba çevresi öyle evet haklısınız. Bağımsız ve özgür yaşamak bambaşka bir şey ama.
Hayır dert edinmiyorum. Ama kadınlara üzülüyorum. Benim gibi mük perfecto bir erkeği kaçırıyorlar. Şans işte.
Eski kafalı cehalet kokan toplumumuz oyle diyo tabiki ne alakaysa artik nsldlldhkd
Evlilik doğru ise eğer başarılı bir plan olur yoksa aceleye getirip yanlış yaparak asıl derdi çekmeyi istemem yani her şeyin hayırlısı olsun derim
Cahil düşüncesi bu.
Evlilik olmamalı, doğum olmamalı. 🔥🔥
Şu an 25 yaşındayım dert etmiyorum ama 30 olmadan evlenip anne olmam lazım
Yoo dert edinmem hatta bana göre birisi veya benim gibi olursa daha mutlu olurum.
Maddi durumlar ve ekonomik durumlardan dolayı çekiniyorum
Hurafe onlar, inanma.
Yok be
Etmiyorum taş gibiyim bulurum. Evlenirim. Fakat doğru kişiyi bulma sorunum var
En güzeli sevgili hayatı yaşamak evlenmek boş iş hele buzamanda
Evlenmek istesem bir seneye evlenebilirim, başarı değil gibi
Hayır çünkü düşünmüyorum
Ya hayalimdeki kişiyle evlenirim ya da kimseyle daha iyi
Ben değil çevremdekiler daha çok sert ediyorlar.
İstiyorlar ki herkes evlensin mutsuz olsun , aldatsın. Sonu ya boşanma ya da çocuklar için sürünme..
Aynen öyle
Evlenmeden daha mutlu olunur bence ne demişler mantık evliliği yoktur mantıklı olan zaten evlenmez.
Evlilk nefsin helal saydığı yoldan gitmektir. helal birlikte kurulan yuvadir. Sorumluk alamayan evlenmedin zaten
Bir sürü dert varken bir de evlilik mi ekleyelim? Olmaz kardeşim. Dondurmacıda ücretsiz ek sos mu alıyoruz? Dert yok
Kanka zerre umrumda değil ya toplum falan :) versinler 10 milyon evlenirim
dert ettiğim tek konu düzgün gerçekten seven insanların kalmamış olması.
Çok pahalı olmaz bu zamanda evlilik param yok
Evlilik bir başarı değildir.
Yoo hayırlısı gelir bulur zaten
Doğru diyorlar 😂
Hayır bu hayatta en dert etmediğim şey olabilir 😂
Evlenmezsem müthiş olur bnce.
Sert edindiğim yönleri var.
Dert eden çok insan var
daha 20 yaşındayım kafam rahat
Erken evlendim ben öyle bir derdim hiç olmadı :)
Evlilik kutsal bi müessese
yokk hiç umrumda değil şimdilik
Yooo edinmiyorum evlilik nasip işi
Etmiyorum
artık yok
@TuğçeNaz__ neden
bekar insan artık kendisine bakabiliyor evinde her şey var ikinci bir insana ihtiyacı yok
Palavra
Toplum umrumda değil artık
Evet
Hayır dert etmiyorum
İşim olmaz
Yasim genc gerek yok
Bazen
Yok ya
Başarı derken
Yo edinmiuorum
Etmiyorum.
Etmiyorum