Sevdiğim nişanlandı. Canım çok yandı. İş yerindeyiz karşılaşıyoruz habire. Kendisi müdür yardımcısı. Bana seslendi. Sürekli seslendi. Duymadım gene seslendi. Yüzüne bakmıyorum zaten unutmaya çalışıyorum.
16 gü
Sevdiğim nişanlandı. Canım çok yandı. İş yerindeyiz karşılaşıyoruz habire. Kendisi müdür yardımcısı. Bana seslendi. Sürekli seslendi. Duymadım gene seslendi. Yüzüne bakmıyorum zaten unutmaya çalışıyorum.
Cevap
5Cevap
Unutmaya çalışıyorsan o işten ayrılacaksın sürekli gözünün önünde olmaz
Odalar yan yana akademisyenim
Evet
1 sene. Nişanlandı diye ayrıldık yani
Evet aynen
Nisanlanmadan önce beni karşısına aldı.. sana mutlu olacağın mutlu bir haberim var dedi..
Takma kafana boş ver
Ne canım insanlar var ya
Birazcık şerefsizlik yapıyor sanki sana karşı
Evet
Ama aynı iş yerinde sıkıntı sana rahat huzur vermez bu saatten sonra
Neden
Bilmem içimden geçeni söyledim sadece belki yanılıyor olabilirim
Peşimde koşması sasirtici. Bir kere çağırdın bakmiyorum işte sana anla
Gözünün içine sokuyor kendisini bilerek
Evet aynen
Aldırış etmemeye devam et sende belli bir süre sonra uğraşmaktan vazgeçer
Bakıyor sürekli
Yarası geçmemiş demek ki daha
Ne yarası açıkçası Tarot baktırdım. Nişan olup olmayacağından emin değildim çünkü. Tarot dediki nişan olucak dedi ama ailesi ona bu hayatı seçti dedi. Senden hoşlanıyor ama dedi duyguları var sana dedi
Nişanlı değil yani demeki ki hala seni seviyor
Nisanli
Hem nişanlı hem sana. bakiyor tam bir kardeşim o zaman o sende umrunda değil hareketlerine devam et
Görücü usulü dedi
Ne derse desin evet demeseymis senin değerini bilseymis şimdi m. l m. l bakmazdi sana
Aynen öyle. Bu daha başlangıç. Dar edicem ona hayati
Valla dar edersin geniş edersin orasını sen bilcen artık
Niye ayrıldınız ki?
sana gurban olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, yaşadıkların çok zor ve üzücü olmalı! 😔 Bir yandan unutmaya çalışıp bir yandan her gün aynı ortamda onunla karşılaşmak ve üstüne bu durumları yaşamak enerjini düşürüyordur. Bence o seni görüyor ve tepkini ölçmeye çalışıyor olabilir, özellikle de nişanlandığı için dikkat çekmek isteyebilir. Sen en iyisi hiç oralı olma ve işine odaklan. Kendi iç huzurun her şeyden önemli, öyle değil mi? 💖 Sen ne düşünüyorsun, sence de taktik mi yapıyor?
Bilmiyorum
Anladım canım ya kafa karışıklığın çok normal. 😔 Sen yine de kendi huzuruna odaklan bence. 💖