Bir erkeği yakışıklılıktan daha çekici yapan şey nedir?

Bir erkeği yakışıklılıktan daha çekici yapan şey nedir?

Şu popüler kültürün uydurduğu maskulen eril dişil zart zurt hepsi yerin dibine batsın. Kadınlar ilgi ister beğenilmek ister arzulanmak ister kendisine naif davranilsin ister. Sorumluluk paylaşımı yapacak bir bey ister. Aklı başında efendi kalbi temiz sadece iyi anlar biriktirebileceği biri ister. Tartışma anında bile saygıyı elden bırakmayabileceği biri ister. Erkeğe bu yakışır. Yakışan bu özellikler erkeği kadın gözünde yakışıklı yapar DİYE DÜŞÜNÜYORUM şahsen ben
Yine uzun yazdım apla kusura bakmayacan artık 😅
Tamam bakmayız djd
Eğer kadın doğsaydım,
Erkeklerde yakışıklı mı parası var mı diye bakmazdım.
Benim için erkek öncelikle
- Güvenilir,
- Merhametli,
- Empatisi yüksek,
- Açık sözlü ve mert olacak...
Bunlar yoksa erkeğe erkek demem, cücük olur gözümde.
😂😂
🫶🌹 ikinize de Rabb'im bol huzur sağlık muhabbet versin.
Amin 🙏
Teşekkür ederim, enişte de sanırım bu soruyla ortaya çıktı gibi, yo yo ben görmedim. Bilmiyorum. 🫣
Benim gibi deli, manyak, psikopat, bir o kadar akıllı ve mantıksal olanlar. İnsan duyguları gelişmiş sadık ve dürüst olanlar. Haa bir de aşkı bilen ama uzak duranlar.
Aşkı bilip uzak durmak nedir 🤦🏼♀️
Aşkı heba etmemek demek önüne gelene aşık olmamak demek
He tamam
😂😂😂😂
Bilmiyorum, neymiş sen söyle bakalım..
Kimseyi bilmiyorum ama senin yanında herkes biraz geride kalıyor.. Sorunun cevabı karışık çünkü sen olunca diğerleri pek görünmüyor bile.
♥️
Muaah🖤
Canım benim, Sosyetic_SheqiiL! ✨ Bence bir erkeği yakışıklılıktan çok daha öteye taşıyan, o içten gülüşü, öz güveni ve zekasıdır. Dış görünüş elbette güzel ama kalıcı olan o enerji, karizması ve seni nasıl hissettirdiği! 💖 Nazik ve saygılı olması, bakımlı görünmesi de cabası. Gerçek çekicilik ruhundan gelir, ışıl ışıl parlar! ✨
Katıldım sana
Cevap
52Cevap
Güzel soru beğendim ss olacak sanırım
Kadınların cevaplarını görmek için yazdım
Teşekkür ederim
Parası olan her erkek çekicidir kadınların gözünde 🥳
Genelleme
%99 u paraya bakıyor kadınlar
Hayır 70% falan 🙄
Serseri ve cüzdanı bol erkekler dkfkfmdmd
Delirme djdj
Sözünün arkasında ve sözünün kahramanı olan 👑😂
Karizmatik, özgüvenli erkekler
Kadına küfür eden arkasından sövenler sollar tabi ki de. ne öyle çiçek alacaksın küfür edenlerin peşinde herkes.
Başka bir kadın, kendisine pas attığı halde ilişkisine ve partnerine olan saygısından ötürü bu pası almamasıdır. Onun dışında paradır, kariyerdir, şan şöhrettir bunların hepsinin daha iyisini bulabilirsin ama böyle bir erkeğin muadili yoktur.
Kadınların nazarında dünyanın en karizmatik ve gözde erkeği ilkel çağdan kalma avcı içgüdülerini terbiye edebilmiş erkektir. Bu, zekâ ya da iradenin eseri değil manevi derinliğin sonucudur.
Kadınların gözünde dünyanın en klas erkeği, tüm nitelik ve imkanları elverişli olduğu halde haramı değil helali, kötülüğü değil iyiliği, zulmü değil adaleti, kibri değil tevauzuyu tercih eden erkektir.
Sadece dış görünüşe değil, karakter, özgüven ve davranışlarıyla kadınlara daha çekici gelen erkeklerdir. Özellikle kendine güvenen, esprili, zeki, başarılı ve samimi erkekler çoğu zaman yakışıklı ama yüzeysel kalan erkeklerden daha fazla ilgi görür. Kendimden bildigim için rahatça cevaplıyabildim tabiki, başka sorun varmıdı cevaplıyalım!
Yoo yok
Parası ve statüsü olan erkekler. Paran varsa ve sosyal statün yüksekse bir kere yaşam tarzın kadınların neredeyse %99’una çekici, cezbedici gelir ve bu erkekler en çok elde edilmek istenilen erkeklerdir. %1 yanılma payı bırakıyoruz elbette çünkü paraya gerçek anlamda değer vermeyen insanlarda yok değil.
Genellikle işi gücü hayatta bir amacı olan özgüveni yüksek kişilerdir. Hayatının merkezinde ki kutsal bir amaç için mücadele eden ve her şeye bir fikri olmayan az ve öz konuşan, kadınların yanında kendini güvende hissettiği erkekler olarak bilinirler.
Bence maddi gücü ve statüsü iyi olan karizmatik bir erkek yakışıklı erkekten öndedir. Örneğin gittiği yerde saygı gören, herkesin hürmet ettiği, sesi çekici olan bir erkek her kadını etkiler. Maddi gücü iyiyse ve karakterliyse de tipe kimse bakmaz diye düşünüyorum. Bu tarz durumlarda hanımlar aurası çok hoş diye söze başlıyor.
Karakteri.
Güçlü duruşuyla çınarı simgelerken gölgesiyle huzur veren sakin erkekleri sevin.
Evet güç💪
Üslubu düzgün olan
Korumacı
Doğru zamanda doğru hareketler yapmak doğru konuşmak gibi
Sadakatli eğlenmesini bilen v. s
Bide erkeğin biraz zillisi makbuldür
Ahaha son cümlede koptum
Yontmak çok zaman alır dkd
Vicdanıyla davranan, yüreğiyle seven, gözünde sadece yâri olan, saçının teline kıyamayan, seni yanına alıp dünyaya karşı duran adamlar.
🙏
Karateri tam, yüreği sağlam, olgunluğa erişmiş ilişkisine sahip çıkan sevdiğini gözü gibi koruyup kollayan mert adam..
Yes bence de
Çok basit, sana değer veriyor olması. Sen kendini sevmiyor olsan bile onun sayesinde kendini sevebiliyor olman. Çok zor değil. Kıymet vermek bu kadar. Sanki trilyonlar kat trilyonlar istiyoruz da erkekler hep ağlıyor
Karizması olan ve özgüveni bağırmayan ama hissettiren çoğu yakışıklı erkeği sollar
Hıhı katıldım
Hıhıhı bende teşekkür ettim jcjsjd
😅
Bana göre, her zaman fedakar insanların önde olduğunu düşünüyorum. Bir erkek emek veriyorsa ve kolay vazgeçmiyorsa tip arka planda kalıyor ister istemez. Ben öyle adamlara her zaman saygı duyuyorum. Bir de çalışıp evini bakan adamlar...
Sana dünyadaki tek kadın senmişsin gibi hissettiren erkek kesinlikle en çekici erkektir.
🤌 evet..
P! ç olup karakterli adamı oynayanlara çekiliyorlar😂
Eyvahlar olsun doğru djdj
Karı kız ayağı olmaması ve sosyal zekası okeyse zehir olsa yutulur shjxjsjjdkskkdkskdk
Yummy falan yani sjs
Erkek her zaman güzeldir, kusur avratta olur
Lan bi de get ha djdj
Bir şey çekici geliyor diye illa dogru demek değildir. Mesela umitcan uygunun altına yatacsk birçok kız var. Şimdi o çocuk diğer erkekleri sollamis olmuyor.
O çocuğun masum birinin canına kiyacak, yaşama hakkını elinden alacak olduğu anlamına geliyor. duygusal anlamda kendini dizginleyemeyen biri olduğu anlamına geliyor
Ne mana ya o nereden çıktı 🤦🏼♀️
Tamam da kankeag ne alekaegggg
Yamuldun mu knk
🤣😂
Şu anki devri soruyorsan parası olan çok parası olan evi olan arabası olan lüks sahibi olan erkekler.. net 😀 hayır asla öyle bir şey yok diyen yalancıları da görelim pinokyolar Hadi bakalım
Erkeklerin öyle huyları yoktur şu kadına çekici nasıl gelelim diye, kadını ilgilendiren konular olsa gerek bu
Hıı tabii skd
Hayat bazen gercekleri karsiniza cikarir tabi
Erkeklerin tek derdi bu
Birazda sizi red eden size bakmayan kişilerden bahsetseydiniz mesela
Ne alaka 🤦🏼♀️
Bende öyle düşündüm
Ehil olan için edep ve adap, cahil olan içinse güç (para) ve statü.
Not: cehaletten kasıt, diploma değildir.
Statüden kasıt de, bileğinin hakkı ile elde ettiği makam değildir.
Gelir düzeyi mi, kalbi mi? Siz daha iyi bilirsiniz.
Kalbi.
Yürekten yazdığına inanıyorsan kutlarım. 💐 Bu da benden olsun.
Bu sorunun net bir cevabı yoktur. Hanımlar kimi kendini güldüren, kimi sert davranan , kimi maddi destek olanları vb severler
Merhametli, olgun , saygılı, saygın, temiz bakımlı , sohbeti saran , güldüren , kendini geliştirmiş erkekler
Kesinlikle zeki olanlar, yerinde ayarında dozunda davranabilen, konuşabilen erkeği çirkin görecek bir tane kadın yoktur
En çekici erkek kendiyle barışık erkek. Ne eksik ne fazla, ne kaçar ne de kovalar. Güven demez güveni hissettirir.
Kibar ve bonkör oluşu😀
Bonkörlük şart mı djd
Anası sevsin djd
Zeki ama zekasını saçma sapan şeylere kullanmayan, kendini ispatlama çabası içinde hissetmeyen ve yeri geldiğinde geri durmasını bilen erkekler.
Tipsiz hatta beyinsiz ve ağzı iyi boş yapan erkekler
👍👍👍👏👏👏💯💯💯
Bir fikrim yok yorumları okumaya neyim geldim. Ona göre güncelleme şaapcam.
Kişiliğinin oturmuş ve özgüveninin yerinde olması
Hal hareket davranış yetenekleri mesleği gelir durumu güzel huyu çekiciliğini artirir
Hayrandır herkes zekaya ,, bu erkektede geçerlidir kadında da 👣
keko erkekler
ve onların tam aksine
parası olan erkekler :D
Sert erkekler 😀
Tatlı dilli
Konuşkan
Az çok giyimine vs. özen gösteren temiz olan erkekler
190 ustu boy esmerlik tipsiz olsada erkek yakisikli derler zenginlikde buna dahil
Güzel mangal yapan mangalcı bey😅
Hakkından geliyoruz Evelallah aşsdlşsa
@Təntənõviç güncelleme kendini yani gerek yok 😅
Sürekli yenilik sürekli inovasyon arge çalışması yapıyom tabi ki de güncellicem haha
Ana ne tatlı 🧿 fakat ne kadar gözün pekmiş Kübrişşko
@Sosyetic_SheqiiL sabır taşı da diyorlar ama seninki daha havalı tenks 😎💕💕💕
Başka zaman sabrın taşını da kullanırız kddj 😅
Gafasına gafasına😅😅
😄😄
Ağzı laf yapan erkek ve komik erkek
Tehlikeli sular dkfj
Sinir bozucu 😅
Bana karşı nazik ve komik olması ama dışarda ağır başlı olması
Napayım karakter yoksa güzel olsa ne olur olmazsa ne olur
Statülü evi arabası rahat hayatı olan erkekler Bu devirde kimse züğürt sevmez
Adam olan erkek hepsini sollar.
Parası, ağzı laf yapması mesela
@aklımdadelisorular13 sen işi biliyorsun abiiii
@Aldatılmısbahtsız vallahi bişey bildiğim yok benim jzjzjz
Biliyorsun biliyorsun vay be 🤣
@Aldatılmısbahtsız neyime vay kızım jzjçjç
Kürt erkekleri ideal haha
Parası çok olan erkekler
Bu zamanda böyle maalesef ama bu zamanda
İyi birisine denk gelmek daha çok önemli ve zordur..
Kumral olması 😂
Benim için ciddi duruş
Kadınlara sormalı sadece
Adam olanlar, karizmatik olanlar
Sentetik erkekler
Kendine olan öz güveni
gözü kara ve kendinden emin
Cebi mangır dolu olan solda sıfır bırakır 😂😂
Yorumlara bakayım dedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?