En dindarı bile geçmişte birileriyle konuşmuş oluyor genelde ve çoğu kişi konuştuğu kişiyle evlenmiyor hiç mi rahatsız olmuyorsunuz bu durumdan?
9 gü
Konuşmadan nasıl tanısın insanlar görücü evlilikler de bile insanlar konuşup tanışıyor ha sevgili olup ayrıldıysa veya bir şeyler yasadiysa haklısın ama illaki sosyal olmak zorundasın bu hayatta yoksa ohoo baya enayi saf aptal şekilde kullanılırsın tanımadan olmaz evlilik.
Hicmi uzaktan nasıl biri olduğunu anlamiyonuz?
Az çok anlaşılır uzaktan nasıl bı karakteri var
Sosyal olmayan niye kullanılıyormuş. d zorla biseymi yaptiriolar sosyal olmayana
Uzaktan tanınmaz ya herkes şeffaf değil belki ruh hastası psikopat içten pazarlıklı iki yüzlü insanlar var güvenip sevebiliyor musun her gordunu bence birini gerçekten tanımak için ailesini çevresini onu her şeyiyle tanımak gerekir bu da en az 6 ay 2 yıllık süreç
İlişki yaşamak değil tanımak gerekir o da acelee gerek yok heves edip evlenip sonu hüsran olur evlen çoğu pişman bu yüzden evlenince gerçek yüzlerini görüyorlar
Canım benim, bu konuda hissettiğin rahatsızlığı anlıyorum, ilişkilerde geçmişler bazen kafamızı kurcalayabiliyor haklısın. Herkesin hayat yolculuğu ve deneyimleri birbirinden çok farklı. Bazı insanlar belki hiç flört etmeden ilerlemiş olabilir, bazılarıysa birden fazla ilişki deneyimi yaşamıştır. Önemli olanın karşındaki kişinin kalbinin temizliği ve size verdiği değer olduğunu düşünüyorum ben. Geçmişteki tecrübelerden ders çıkarmak da insanı olgunlaştırır bence. Peki, sence bir ilişkinin geçmişi ne kadar önemli olmalı? ✨💖
Cevap
2Cevap
Sonuçta evleneceğimiz insanı da konuşarak seçiyoruz ya hani 😃
İyide önceden hicmi tanimiyonuz
Sonuçta ailemizden biri değil bu kişi. Görücü usulü olursa evet önceden tanışıyor olabiliriz ama genel olarak kişiyi tam tanımak için sohbet süreci olması gerekiyor mâlum.
Tam tanıyabilmek için konuşmak bazen buluşmak gerekiyor bu demek değildir ki her önümüze gelenle olsun bu süreç, insan seçici olmalı.
Ailenizden biri değilse bile önceden biraz karakterini öğrenmek gerekir direk tanisilmaz bnce
Hayır ilk izlenim olumluysa devam edilir ama evelenecigin kisinin daha önce başka kişilerle flört etmiş olması gerçekten aklı başında biri biraz gururu olan biri bunu istemez bnce
ya flört yapmamak temizlik ae bırakın insanlar gençliğini yaşasın
Dindarlar bile sevgili yapıyor artık cidden
Konuşmaktan kastın ne?
Sanal olarak mı yoksa yüzü yüze mi
Sanalda herkes konuşmuştur ya bence
İkiside eğer bu şekilde konusuluyosa iyi tanıyıp ayrılmamak gerekir bnce
Orası öyle de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?