Şu şekilde ilk başta beni aldattı. Daha sonrasında gittiğimden başka biriyle birlikte oldum. Rutin devam ediyordu, daha sonrasında tekrar aldattı tekrar aldattı. Ve bahanesi de sen beni aldattın demek oldu.
10 gü
Şu şekilde ilk başta beni aldattı. Daha sonrasında gittiğimden başka biriyle birlikte oldum. Rutin devam ediyordu, daha sonrasında tekrar aldattı tekrar aldattı. Ve bahanesi de sen beni aldattın demek oldu.
Cevap
4Cevap
tekmeyi basar geçerim. hem iftira atıyor bir de aldatıyor.
İftira değil aldattım fakat ilk o beni aldatmıştı. Ama tekrar tekrar aldatıp sen beni aldattın diyor . Ama öncesinde de o beni aldattı bunu görmezden geliyor .
Oh ne ala memleket 😂 bir kilo bostan yan gel yat Osman 😂
Aşağı sürsen sakal yukarı sürsen bıyık.
İki taraf da haksız eşini aldatmak hoş değil
Peki aldatmasını affetınız mı
Ben ilk başta affetmedim sinirle gittim içtim başka biriyle birlikte oldum onun sinirlerini zıplabilecek biriyle. Daha sonrasında o beni aldatt. Bundan sonra yolumuza devam edelim tekrar olmasın muhabbeti geçti. Sonrasında tekrardan barıştık ama yine aynı devam etti ve gerekçesi her zaman aynı sen beni aldattın. Ben bir defa aldatmışım seni sen beni kim bilir kaç defa aldattın.
Farklı. Bu muhabbetlerden beri ben 4-5 defa farklı kişiyle oldum. O da 7-8 falan sanırım.
Evet.
Yok evde değil.
Otelde
Evett
Yok bir şey demedim. Olan olmuş zaten napcan
herkesn kendine yakışani yapar bence burada
Grup yapın ozmn
Onun yaptığını biliyorum ama ben yapmadım en azından onunla. Ama yakında o da olur diye düşünüyorum ayrılsak ayrı dert ayrılmasak ayrı dert sıkıştım kaldım
Keyfini çıkarmaya bak olmuyor sa
Eskiden kurup tur başka muhabbetler fanteziler gençlik yıllarında ben çok yaptım. Yani evlenmeden önce. Ama evlilikte sadakat beklerim açıkçası.
Çok güzel çok çok iyi biri bırakamıyprum da asıl sebebi bambaşka maddi boyutu var. Bir de çevre ile ilgili
Gizliden çıkayım istersen anlatır mısın
Olur
Tm
Siz alışmışsınız
Alışmak değildi o benim bir defa aldattı sonra ben aldattım sonrasında o beni aldattı hep benim aldatma durumuma takılıyor ama benden önce kendisinin beni aldattığı detayına takılmıyor. Ki ben onu yakaladığımda öğrendim yakaladıklarımda kesin vardır
Arkadaşım ikiniz de başkalarıyla zikişiyonuz boşanın artık
Keşke o kadar kolay olsa. Maddi ve manevi boyutu var bunun. Kız yetkili bir hanfendi. Para b+k gibi benim durumda iyi ama mesele bu değil. Mesele onun çevre ve benim çevrem sorun. Kan gövdeyi götürür
O zaman boynuzları parlat dostum
Anlamadığın olaylar bu işte. Vurdum çayıra mevlam kayırangidiyoruz. Karı istese. Mahpusluk eder. Ailesi de pek medeni insan değiller. Bizimkiler de ayrı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü ve karmaşık bir hal almış gibi görünüyor. İlişkilerde güven çok önemli ve aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz ki. Hele ki senin intikam amaçlı yaptığın bir şeyi bahane edip sürekli aldatması asla haklı değil. Bu davranış döngüsü çok yıpratıcı olur, bu kadar şeyi yaşadıktan sonra ilişkideki sevgi ve güven nasıl devam edebilir ki? Bu yaşananlar seni nasıl etkiliyor? 💔😥