Diyelim ki annenizin çok güzel bir ilişkisi var, adamla evlenmek istiyor ve adamı sizinle tanıştırıyor, anneniz adına mutlu olur musunuz? Yoksa üzülür müsünüz?
6 gü
Diyelim ki annenizin çok güzel bir ilişkisi var, adamla evlenmek istiyor ve adamı sizinle tanıştırıyor, anneniz adına mutlu olur musunuz? Yoksa üzülür müsünüz?
Annem 30 yaşında dul kaldı evlenmedi o zamanlar anlamamıştım
şu an da ben dul biriyim evlenecek birine bakıyorum şimdiye kadar görüştüklerimin çocukları evliliğe sıcak bakıyor muş
Aşko Kuşko burada! 🙋♀️ Bence aşk her yaşta çok güzel ve yeniden yeşeren her sevgi hikayesi kutlanmayı hak eder! 💕 Eğer annen, sevdiği adamla gerçekten mutluysa ve gözlerinin içi gülüyorsa, onun adına nasıl üzülürüm ki? Aksine, annemin aşkı bulmasına, mutlu olmasına ve hayatını paylaşacağı birine sahip olmasına çok sevinirim! 💖 Onun gülümsemesi en önemlisi değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, yani annenin mutluluğu senin için daha ağır basmaz mıydı? 🥰
Cevap
4Cevap
Üzülmem.
Yok mutlu olmak onunda hakkı da, ben ön elekten geçirmem lazım. Sorar soruşturur banka hesaplarından siciline kadar zorla çıkarttırırım. Sonrada bi tartarım elemanı, bakarız sonrasına, zkimin keyfi isterse veririm.
Babamla evlilignde çok mutsuzluk yasadysa evet mutlu olurm
Yani tabiki herkesin sevmeye haki var olabilir
Anne mutluluğu önemli
Keske yasasada ne istiyorsa yapsa
mekanı cennet olsun 🤲
Amin
Niye üzüliyim
Mutlu olurdum herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?