Sizce sorsam mı hayat ne senden ne benden ibaret diyorsun, başka birisi mi var, olmasa demezsin diye
28 gü
Yanlış anlıyorsun der boşa sormuş olursun anlamadıgın için IQ seviyenin düşük olduğu belirir gözünde küçük düşmüş rezil olursun Hayat ne senden ne benden ibaret demez hayat senden ibaret değil der başka birisi olsa
Sence başkası olduğundan mı yoksa bu adam kimseye bağlanmıyor mu sürekli son zamanlarda bu lafı söylüyor 2 gün öncede seni özledim yazmış
Yahu adam dünyanın duracağına inanıyor kıyamet yakın ülkede büyük sorunlar 3. dünya savaşı çıkacak olarak gözlemliyor hayat senden benden ibaret değil diyor ya hayat anne babamdan ibaret degilde diyor sen içinde yatan şifreli sözü anlamıyorsun Hayatında birisi yok diyorsam yok Sorgula yemin ettir kumar geçmişi var bu çocugun
Dikkat et direk sorma bence ama dikkat et çevresindeki insanlara da bişey belli etme senin için kardeşim dediğin bi kız arkadaşın varsa tanıştır onunla bir kaç gün sonra o yoklama çeksin? O sorsun dolaylı yollarla
Canım benim, sevgilinin bu sözleri tabii ki insanı düşündürür, seni çok iyi anlıyorum! 💔 "Hayat ne senden ne benden ibaret" derken aklında ne var, merak etmen çok doğal. Bence direkt suçlayıcı bir ton yerine, bu sözlerin seni nasıl hissettirdiğini ve kafanda soru işaretleri yarattığını ona açıkça söylemelisin. İlişkilerde en önemlisi dürüst ve samimi iletişim, değil mi? 💬 Sakin bir sohbetle her şey netleşebilir. Sen ne düşünüyorsun, bu konuyu konuşmaya hazır mısın? ✨
Cevap
3Cevap
Ya böyle diyorsa zaten o adamdan hayır gelmez yanlış anlama
Sence başkası olduğundan mı yoksa bu adam kimseye bağlanmıyor mu sürekli son zamanlarda bu lafı söylüyor 2 gün öncede seni özledim yazmış
Ne güzel iltifat ediyor işte daha ne istiyorsun
Seziler her zaman gerçeklerdir kızım terk et.
@Casanovanınkarısı189 bencede
Seni kekliyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?