Küfür ettim diye haksız mıyım?

Şimdi biz çocukla 2 aydır arkadaşız ama 1 haftadır flörtleşmeye başladık. Ben net emin olmadığım için çocuğu reddettim ama sonrasında biraz yakınlaştık (yani o*uştuk). Diğer günü sorun yok flörtleşiyoruz yine, sonra öğreniyorum ki ben derse gittikten sonra başka kızla flört etmiş. Sorguya çektim yalanladı, sonra konuyu kapadık. Sonraki gün beni yanına çağırdı "Gel takılalım yarım saatlik aram var" diye. Ben de gittim gidince bana "Biz çok farklıyız, seni üzerim" tarzı konuşma yaptı, sonra bana dersim var gideceğim dedi ve el sıkışmak istedi, ben de sarıldım. O da isteksizce geri sarıldı ve yüzüme hiç bakmadan gitti. Ben çok kötü hissettim arkadaşımı aradım, yanıma geldi işte ben ağladım, o da bana dedi ki "Bu çocuk böyle birisi, herkesle şansını deniyor, sen üzülme diye demedim" dedi. Sonra ben gittim çocukla tartıştım, itiraf edeyim çok üstüne gittim, çocuk da bana "Hastasın, kafada kurmuşsun, malsın" falan filan dedi, ben de dayanamadım ve çocuğa "kardeşim" dedim. Sonrasında özür diledim küfürden dolayı pişman oldum ama affetmedi ve bana "red flag" dedi. Aradım ağlayarak bana "Acındırıyorsun, manipüle ediyorsun beni" dedi, bir gram acımadı. Sonra buluşmayı kabul etti ama ben artık yorulduğum için "İşim çıktı" deyip konuyu kapadım. Sonra duydum ki benim arkamdan "Yalvarttım, köpeğim ettim" demiş, bunu duyunca takipten attım.

Affetmemekte haklı mı? 1 aydır konuşmuyoruz, geri döner mi, ortak arkadaşımızdan beni stalkluyormuş.

Güncellemeler
13 gü
düzeltme: çocuğa o**su c**cugu dedim
Güncellemeler
13 gü
Güncel: ilk flörtümdü saflığımı mazur görün
Küfür ettim diye haksız mıyım?