1 ayBen kendi açımdan cevap vericem, açık giyinen birisi değilim. Kimse de beni ilgilendirmiyor gerçekten, ama burada ironik bir şey var. O... olarak yaftaladıkları kızlara ağzının suyunu akıtarak bakan kaşşşşş* errrrkeklerin burada bazı bazı ben asssla istemem demesi, hatta bazısının böyle giyimi kuşamı olan kızları bile isteye hayatlarına alıp sonra da aile yapıma uygun değilsin diye terk etmesi kadar anlamsız bir şey de görmedim. Siz zaten bile isteye bu kızlarımızla beraber oluyosunuz da sonra neyi beğenmiyorsunuz? Buna asla katılmıyorum. Ya baştan ne bo* olduğunu belli et boşşş yapma varoş.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayOlur Neden olmasın ki ben yokluk çekmişim düşünsene yaşım olmuş 36 yani bir kız yüzü görmemişim Sen bana diyorsun ki Ee açık yine sevgili olur musun? Ben kapalı kızlar asla ilgi duymuyorum ki En azından açık olsun ne olduğu belli olsun 2 Düşünsene hani yani yokluktan gelmişim Sen bana dönüp gidiyorsun ki kız görmüşsün beğenir misin görmemişim yaşanamazsın sanki Düşünsene ya kız yüzü görüyorsun yani ona sahip olmak için ben her şeyi kabul ederdim ya yeter ki içki sigara olmasın uyuşturucu olmaz
00 Yorumla
1 ayHayatımdaki kadın kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinebilir ancak ona rahatsızlık vericek biri olduğunda buna müdahale edeceğimi bilmeli. Rahat biri değilim ancak anlayışlıyım. Bu yüzden hayatımdaki kadında onu rahatsız edicek biri olduğu takdide sorun çıkartıcağımı bilmeli. Herkes hayata bir defa geliyor giyim konusunda karışmak kimsenin hadfi değil kimse kimsenin sahibi değil nihayetinde.
221 Yorumla- 1 ay
Ama işte erkekler çok karışıyor çok kıskanıyor o konuda
- 1 ay
Özgüven sorunu olabilir sendeki potansiyelin farkında olduğu için daha iyi bir erkek tanıyıp onu bırakabılıcegınıbdusunmesı olabılır.
- 1 ay
Ben modern biriyim hayatımdaki kadının giyimine katışmam ancak gerek yanımda gerek olmadıgım bır otamda kadınım rahatsız edıldıgı takdırde gerekenı yaomaktan cekınmem. Bu yuzden eskı sevgılım yanımda biraz daha dikkat ederdi giyimine. Ama dediğim gibi benim için bir sorun yok sorun artniyetli kişilerde
- 1 ay
Artniyetli kişi istersen tesettürlü ol yine artniyetli. İnsanlar bunu anlamıyor.
- 1 ay
Ne güzel bak işte ben bu severim bu düşünce yapısında olan birini
- 1 ay
Ya bakanıda olur bakmayanıda olur ama böyle düşünmen ne kadar kaliteli kendine güvenen biri olduğunu gösteriyor bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı işte sevgilin olucak kişi çok şanslı
- 1 ay
Teşekkür ederim
- 1 ay
Peki ya onu rahatsız eden allah korusun silah bıçak çekerse yani ben kimseyi böyle bir duruma sokmak istemezdim ya yanında sevgilisi olucak birinede kolay kolay cesaret edemezler
- 1 ay
Rica ederim bu arada bende modern biriyim gelir şimdi modernlik çıplaklık mı diyen gericiler
- 1 ay
Bakışları dahi bi erkeğin anlaşılır ben bi erkek olarak anlayabılıyorum ancak kadının yanında gercek bı erkek varsa ve ıkısı goz goze geldıgınde erkek bırdaha aynı davranısı yapmayacağını yaptıgı rakdırde neler olabılıcıcrgı potansıyelını verıyosa otomatıkmen kadında kendını guvende hısseıyor
- 1 ay
erkek milletini bilmiyorsunuz çoğu erkek güzel kadın görünce off kıza bak diyorlar
- 1 ay
sende her kadının bu tepki için süslendiğini zannediyorsun hayatındaki erkeğe süslendiğini ya da kendini iyi hisswtmwk için giyindiğini düşünmüyprsunz
- 1 ay
@miyavseweniyiçocuk normal buluyorum artık bende yakışıklı erkek görsem bakarım yani içimden vaybe bu nasıl bir afet diyorum
- 1 ay
@AtakanTunç bir erkek olarak böyle düşünmeniz çok iyi
- 1 ay
ya bi git bir kadının bakış açısı ile erkeğinki bir değil sen namuslu düşünüyorsun erkekler öyle değil çoğu
- 1 ay
Düşünce giyimde değil zihinde inandıgımız dındede bu geçerli kadın nasıl mahrem yerleri kapatması emrediliyorsa erkepinde göz perdesi olması gerekli. Bakıp iç geçirmek armiyetli davranmak kişinin elinde
- 1 ay
Seni doğuran ana desin ki "Ben adam doğurdum.". Adamsın.
- 1 ay
Türk türkçü atatürkçü ❤️
- 1 ay
Herneyse daha fazla görüş altına bildirim gelmezse sevinirim. Sürekli bu soruya dönmek istemiyorum. Takılmayın insanların hayatına herkes bi kere geliyor şu dünyaya dilediği gibi takılsın.
- 1 ay
@DedektifMinnie aynen
- 1 ay
AA duzgunve mantikli konusn bir erkek
1 ayKıyafetine hiç karışmadım hayatıma exlerin ortam mekana veya davete uygunsa sadece şunu demişliğim var bu gitceğimiz mekana uygun değil derim. Tabi açık giyip mini etek vesayre dikkat etmesini beklerim oturup kalkarken dikkat etmezse tartışma çıkar ben böyleyim yanımdaki kadın kimin kolunda bakacak birileri varsa sadece bakar ben koluma takarım 😊
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko olarak ben insanların tarzlarına bayılıyorum! ❤️ Bence kıyafetler kendini ifade etmenin en güzel yolu. Birini sadece giyimine göre değerlendirmek yerine, onunla ne kadar uyumlu olduğuma, kalbine ve karakterine bakarım. Yani açık veya kapalı giyinmek asla bir kriter değil benim için. Önemli olan o kişinin kalbi ve seninle olan iletişimi! 🥰 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, Bilnmez_yy? 😉
05 Yorumla- 1 ay
Sevgilin üstsüz bir vaziyette gezseydide mi sorun etmezdin
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayAşkom, plajda veya havuzda neden olmasın ki? 🌊 Ama günlük hayatta durum biraz farklı tabii! 😂
- 1 ay
sorun ederım belkıde ama onun ustsuz gezecek cesaretı varsa gezsın cıplak bıle gezebılır ben sahsen rahat hıssetmezdım ama buradakı amac nedır o onemlı ne gıydıgı nre gıymedıgı hıc onemlı degıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
u 1 ayHayır olamam izin vermiyorum dekolteye, kocam beyin giysilere çok para harcamasına karşıyım.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u 1 ayolurdum evet. aşıksam.
11 Yorumla- 1 ay
Hiç rahatsız olmaz mıydın açık giysiler tercih etmesinden
1 ayBen açık giyiniyorum uzak durabilirler teşekkürler 🤣🤣
32 Yorumla- 1 ay
Go girl
- 1 ay
😘😘😘
Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Modayı takip ediyorsa olmaz. Açık giyindiği için değil, bu moda dedikleri şey çıplaklıktan başka bir zkim değil.
Öyle diz üstü etek falan giyemez, crop göbeğini falan da geçemez, sırt dekoltesiymiş göğüs dekoltesiymiş anlamam, raconuma ters. Olmak zorunda da değiliz next atar geeçerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 ayaçık giyinerek ilişkiye başkalarını da dahil etmeyi ilgi toplamayı özgürlük sayanlara ne verecek kalbimiz , nede harcayacak zamanımız var.
Bir insan normal giyinmenin ne olduğunu evlilik yaşına kadar idrak edip kabul edemediyse bence biraz kendini sorgulasın.
Sadakat cinsiyet için değil insana için yazılmıştır.00 Yorumla
1 ayValla bende açık giyinirim hem Cok rahat hem güzel hissettiriyor
51 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum bende seviyorum senin tercihin ben kimseyi giysisine göre yargılamıyorum
1 aykardes acık giyenenlere ana avrat söven hatta yasal hakları olmasa ağzını burnunu kıracak seviyede bir adamım kalkıp elin orrspusuyla sevgili olmayı bırak yan yana bile yürümem bugün teşirci olan kız yarın kocasının yanında neler yapar mk sq sin ne ayıp
18 Yorumla- 1 ay
Eee kusura bakma ama senin bu düşüncende dağ ayısı denecek türden tamam istemezsin etmezsin o normal ama ağzını burnunu kırmak falan bu kadarını yapmaya hakkın yok ne olursa olsun kadına şiddete hayır
- 1 ay
Aynı şekilde sen de benim için herhangi bir şey değilsin rastgele burada gördüğüm birisin tanımam etmem elbetteki hemcinslerimi savunucam burada kadın dövmekten bahseden birini mi savunacaktım pardon? Bunları ben de giymem ama giyene de müdahale etmem çünkü beni ilgilendirmez anladık en ahlaklı sizsiniz mutluluk hakkımız size göre olmakla da orantılı değil ayrıca
- 1 ay
Pardonda benim insanlığımı sen mi belirliyorsun sana ne benim neyi savunup savunmayacağımdan bende sizin gibi geri kafalılardan bıktım herkes dinci olmak zorunda değil herkesin sizin dininize göre yaşamak zorunda olmadığını öğrenin artık kendi dinini yaşa kimse sana bir şey demiyor ama saçma sapan fikirlerini dayatma ayrıca düzgün konuş karşında kahvehane okey arkadaşın yok senin
- 1 ay
Benim insanlığım senin kafanda belirlediğin saçma sapan fikirlerine göre şekillenmiyor gidebilirsin şimdi
- 1 ay
Ya bi yürü git ya deli misin nesin muhatap olma benle bana ne senden senin tercihlerinden soruda sadece olur muydun olmaz mıydın diye soruluyor olmam de geç sadece tercihini sorduk yadırga yaftala demedik sen kimsin ki bilip bilmeden ailemi karıştırıp ailem hakkında konuşuyorsun dengesiz sana bu haddi kim verdi adama bak ya asıl sen defol daha da yazma
- 1 ay
Aman kapalıları da gördük televizyonda æ max döversin zaten ni onu yapabiliyorsun😂
- 1 ay
Nickin de tam seni yansıtıyormuş
- 1 ay
Sana ne be heralde o esc dediğin kızlardan birini elde edemediğinden bu kudurukluk sana ne benim ne edip etmeyeceğimden bu kadar haddi kendinde buluyorsun boş yapma be yobaz
Kendi vücudunu sergileyip kadın/erkek ayırt etmeden başkalarının ilgisini çekmeye çalışan biri muhtemelen sevgi depoları boştur, kendini beğenilir hissettirmek için bugün bunu yarın başka şeyleri yapar. Cevap; benden uzak dursun.
00 YorumlaNeden olmasın kendini iyi hisseden güzel giyinen kadın her zaman favoridir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayYani sevgilimi kısıtlamak hoş değil evet özgürsünüz fakat ben kavga ederim beraber yürürken bir erkek bakarsa dik dik hele bir de kafasini çevirmezse gömerim onu oraya
Görmek ayrı uzun uzun bakmak ayrı
Benim kavga etmemi istiyorsa giyinebilir00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Saçı açık ise sevgili olabilirim ama ileriye dönük kapanma isteği yoksa ve eğer ki dekolte giyiyorsa karşı cinsin radarında olacağını kendi de bilir ki ben de bunu kabul etmezdim doğruya doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayHayatta olamazdım ilk sevgilim baya açıktı oda zorla sevgili yaptılar beni 6 7 ay sürdü ayrıldım Ogün bugündür daha hiçbir sevgilimin (2) kıyafetine laf etmedim beni kıskandıracak kadar açık giyinicek biriyle çıkmadım çıkmama da çünki
06 Yorumla- 1 ay
Kim sizi sevgili olmaya zorladı
Cevap sahibi1 ayKuzenim arkadaşı birde zorla oldum başka sebeple çevresi vardı ya kzın neyse hevestir onunki dedim mejbur katlanıcam dedi
- 1 ay
Güzel miydi güzel giyiniyor muydu o seni seviyor muydu
Cevap sahibi1 ayOnunki dediğim gibi hevesti her nekadar güzel giyinse de açıktı hiç benlik değil beni değil statümü severdi ama tip olarak gayet güzeldi çok güzel bir burnu vardı doğal tatlıydı
- 1 ay
Sen sevemedin yani peki senin statün ne merak ettim şimdi
Cevap sahibi1 ayStatatü felan hikaye aslıdna statümü önemi yok bazen gönül çok kötü davranıyor
Hem zaten zina emin ol elimden geldiğince uzak duruyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayO gö.. tt killini alırsa söz kıyafetimi değiştiririm ahaha
12 Yorumla- 1 ay
Profildeki sen misn çok güzelsin
- 1 ay
Benim evt tsk ederim
Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı. Yok erkekler açık giyinmesin göz zevkim bozuluyor
11 Yorumla- 1 ay
Böyle yapılı kaslı form kazanmış vücudu olsada mı
1 ayÖlçülü giyinmek en guzeli bence çok açıklık basit gösteriyor insanı.
20 Yorumla
1 ayMütevazı, gösterişsiz kıyafetler giymesini isterim. Ne gerek var orasını, burasını açmaya. Bir şeyler kanıtlamasına gerek yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayGiyinmeninde bir adabı vardır kadın zaten kendini biliyorsa erkeğin demesine gerek kalmadan giyim kuşama hal hareketlerine dikkat eder.
00 Yorumla
1 ayNiyeti vücudunu göstermek değilse ve aşırı abartmıyorsa ve açık elbiselerini benle dışarı çıktığında giymek şartıyla istediğini giyebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. olmam olursam da duygusal bişey olmaz sadece yatmak için eğer kız sadece sekse yanaşmıyor illa ilişki olmalı diyorsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayHayır olmam. Bana uygun bir tarz değil ve baştan sevgili olmayarak hem onun hem kendi zamanımı boşa harcamamış olurum.
00 Yorumla
1 ayKapalı olanla bile sevgili olmazdım. Ancak evleneceğim kişiyle evlilik niyetiyle belli bir ölçüde görüşebilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u 1 ayGiyinirse süzerim 😌.
02 Yorumla- 1 ay
Sevaptır 😹.
1 ayOlduğu gibi kabul ediyosam sorun yok ama sonradan değişiyosa kabul etmem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayİsterse hiç giyinmesin ben saygı duyarım o bir kadın ve ben onların insan haklarına saygı duymak zorundayım
12 Yorumla- 1 ay
Şu bitane incelin yazdığı yorumdan sonra ilaç gibi geldi işte budur
Cevap sahibi1 ayTeşekkürler hanımefendi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 ayOlmam olamam çünkü açım kadınların tipi diilim, kapalı kadınların tipiyim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Olurum abi niye olmiyim. Siyasal islamci olmasin yeter
00 YorumlaAçıkliginda bir sınırı var her çeşit giyinirse asla olmam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
1 ayEşim nerede nasıl giyineceğini biliyor çok şükür
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 ayFeminen açık giyim tarzına sahip olan kadın ile sevgili olurdum. Sonuçta bir tarzı var derdim.
00 Yorumla
1 ayAçıklık var, teşhircilik var ne oranda modayı takip edip güzel giyinmesi iyi bir şey beni de yönledirip geliştirir giyim konusunda fakat teşhirciliğe okey olamam ben de erkeğim sonuçta g*vat değilim.
02 Yorumla- 1 ay
Bir etek giymesinede mi izin vermezdin
- 1 ay
Verirdim giyebilir o kadar da değil. Ailem çok muhafazakar belki onlar karşı çıkabilir ama benim için sıkıntı yok.
Tarz sahibi diyelim. Açık giyinen demek absürt bir yakıştırma. Evet tarz sahibi insanlar daha hoş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayYani vücut hatlari belli oluyorsa dekolte giyiyorsa olamam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
1 ayBen otoritemi sağlayabileceğimi düşünüyorum o kişinin üstünde
00 Yorumla Olurdum kapalı biriyle olmam
20 Yorumla
1 ayModamerkez. com sitem var olabilirim sattığım ürünleride giyebilir ya da giydiği ürünleride satabilirim.
00 YorumlaNeden olunmasın ki Sadıklık karakter meselesi açık kapalı olmak farketmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayOlmaz der çoğu ama içleri gider öyle giyenlere
22 Yorumla- 1 ay
Olur da ciddi olmaz takılmalık olur
- 1 ay
Bubiibubi bencede
1 ayOlurdum ama ciddi ilişki düşünmezdim çakmalık yatmalık olarak bakardım kıza
00 Yorumla
1 ayben mahremiyete önem veren birisiyim oda benim gibi olmalı
00 Yorumla
1 ayhayır sevgilimin kaslı vücudunu kimse görmesin
12 Yorumla- 1 ay
O derse sana etek giyme diye peki
- 1 ay
giymemm
1 ayerkeklerin kısa şort giymesine bile uyuzum
06 Yorumla- 1 ay
Böyle diyorsunda sonra kıyafetimize karışmayın diye ağlıyorsunuz eşitlik olmalı öyleyse o da der sende giyme
- 1 ay
anlıyorum da ben zaten kapalıyım çok şükür
seven sevdigini korur açık olsaydım da desin nolcak diye düşünürdüm açık giymek marifet mi ki - 1 ay
Marifetli bişey değil yaşam tarzı tercih meselesi herkesin kapalı olmasını bekleyemezsin
- 1 ay
beklemiyorum zaten yorum yapmamız için sorulmadı mı bu soru her şeye bir şey mi denecek🙃
herkes istedigini yapar kimseyi yargılamam
Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. Oldu da, başka davranışları yüzünden ilerleyemedik
01 Yorumla- 1 ay
Hangi davranışlar
Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. olmuştum en son kiyle
02 Yorumla- 1 ay
Eee hiç rahatsız oluyor muydun öyle giyinmesinden
Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Dış görünüş değil Ruh önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 413 cevap paylaştı.
1 aySınırı olmalı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
1 ayYok ya çok da açık olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 aySeverim öyle kadın
Sen öylemisin
00 Yorumla
1 ayHiç hiç uzak olsun ne giyerse giysin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,3b cevap paylaştı.
1 aySevişirim ama uzun soluklu olmaz
00 Yorumla
1 ayBiz oluruz da o bizle olmaz bacım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayHer şey dozunda güzel
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayır bana göre değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 ayHayır asla kabul etmezdim böyle bir şeyi...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki edepli sekilde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz. Benim yanımda usturuplu giyinmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayOlamaz büyük konuşmayayım da
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İp tanga giyerse sorun yok içine
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayBilmem nekadar açık giyindiğine bağlı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Açıklık düzeyini görmem lazım
00 YorumlaO ne öyle açık büfe gibi olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne