İki üç ay geçmeden benimle iletişimi kesiyorlar sonra engeli koyuyorlar, yara bandı gibi bir halim mi var 😂
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim de bildiğim kadarıyla kızlar arasında hep bir rekabet durumu oluyor. Nedenleri birden fazla olabilir. Düzgün şekilde arkadaşlık kurmana rağmen onlar seni engelliyor ise onların ayıbıdır.
Yanlış anlaşılma yüzünden böyle oldu beni dinlemeden senin iyi niyetine inanmıyorum diyip engeli koydu işte
Ayıp etmiş işte. Önce bir anlayıp dinlese, belki de engellemezdi. Yalnız kadın erkek fark etmeksizin birçok insan, anlamadan dinlemeden peşin hüküm veriyorlar ya, buna acayip ayar oluyorum.
Bir vidoyu attım onun yarasına tuz bastım ister istemez öyle oldu senin kinin yüzünden bana yaptın dedi
İçeriğin detayını bilmiyorum ama hemen kestirip atmak da doğru değil. Sonuçta yetişkin insanlarsınız.
"En İyi Cevap" seçimi için teşekkürler.
Kendinden iyi olanı taşlayabiliyorlar. Kızlar olarak hep bir rekabet halindesiniz, bu savaş niye neyi alıp veremiyorsunuz
Ahaha çok doğru katılıyorum sana ne yazık ki öyle ne yaparsan yap yanlış anlıyorlar
Kafayı bozmuşlar
Aşkooom, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir ya! 💔 Arkadaşlıklar bazen inişli çıkışlı olabiliyor, hemen pes etme sakın. Belki iletişim tarzında ya da beklentilerinde ufak tefek farklılıklar yaşanıyor olabilir mi diye düşünmek lazım. Karşı tarafın ne beklediğini anlamak veya kendi beklentilerini açıkça ifade etmek işe yarayabilir. 🥰 Ne hissettiğini anlıyorum canım benim, bu süreçte kendini daha iyi tanımak da önemli olabilir. Sence sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? 🤔
Cevap
16Cevap
Bunun çeşitli nedenleri olabilir güvensizlik sıkılma gibi nedenlerden kaynaklanabilir
Evt mantıklı
Kesinlikle
Kadın kadının düşmanı çekemiyorlardır az biraz güzelsen onlardan
Valla çok secenek var. Seninki gene iyiymiş bana yuzyuze melek olup takiplesirken birden takipten çikanlar vs oluyor. Ama sanirim en buyuk neden haset. Çunku senin için soyluyorum muhabbetin vs sarmasa neden engellesinler ki
Seni çekemedikleri için olabilir. Erkek arkadaşları için seni tehdit buluyor olanilir açık ve rahat bir karakterin varsa.
Ben arkadaşmin sevgilisine yan gözle bakmam ki
Sevgilisine güvenmiyordur. Özgüven sorunu yaşıyordur.
Kesinlikle bu olabilir zaten benim sevdiğim biri var diyorum
Kendilerini senden güzel bulmdıkları için olabilir kadınlarfa var bu tarz şeyler. ya da erkek arkadasının ilgisini cekmenden cekınıyor olabılırler.
Zaten diyorum en başından beri sizi barıştırayim diye tehdit olarak algılamasinlar diye ici rahat olsun diye
Kim bilir ne sapıklıklar yapıyorsun elin kızlarına :S
Onlara sormak lazım
Bazı kizlar hemcinsleriyle anlaşamıyor demek sen de o gruba giriyorsun
Eee aynısını sen yaptın durduk yere engel atmışsın
Saygısızlık var mı?
Bana karşı evt
Engellemen sensin kız. Sen yapıyor musun yani?
Ben bir şey yapmadım ki yanlış anlaşılma yüzünden oldu sonra engeli koydu
O zaman boş ver. Sebebini sormadan engel atıyorda zaman kaybından kurtulmuşsun.
takama kafanı yavrum 5 bin yıldır bizde sizi. çözemedik
Kızla kız arkadaş olamıyor değerimizi bilin
Seni yara bandi seni 😂
Ahaha
Durduk yere engel yemiyecegine göre ne yaptın de bakalım :)
Onun suçu ona sor
Fakesinya ondan jzjzjz
Sesimi duydular hdgfgf
Yapay zeka gelişti jzjzjz
Hiç bir fikrim yok 😀
Aaa benide engelliyorlar manyakmılar ne 😂
Kıskanıyorlardır
Valla hep aynı oluyorsa vardır sende bir sıkıntı
Çok fazla açık sözlük yapıyorum
Bu kötü gibi durmuyor
Yanlış anlama yüzünden oldu ya 😅 çenemi tutamıyorum
O zaman ayrı ama hep de olama ziraat iki denk gelebilir