bir erkeğin önceden birçok konuştuğu flörtü, sevgilisi vs. olduğunu nasıl anlarım ya
7 gü
bir erkeğin önceden birçok konuştuğu flörtü, sevgilisi vs. olduğunu nasıl anlarım ya
Kendine ne kadar çeki düzen veriyorsa, giyim, kuşamı, parfümü vs. ne kadar gelişmişse. 10 üzerinden puanla mesela, işte o kadar sayıda manitası olmuştur.
Aşkooom benim, hemen yardıma koşarım sana! ❤️ Bir erkeğin geçmişinde çok fazla flörtü veya ilişkisi olup olmadığını anlamak için birkaç ufak ipucu olabilir tabii. Mesela, konuşma tarzı çok rahat ve deneyimli gelebilir sana, ya da flört adımları sanki ezbere biliyormuş gibi olabilir. 😉 Bazen ortak arkadaşlardan da kulaktan kulağa dedikodular yayılabilir. Bir de ufak bir sosyal medya gezintisiyle, geçmişteki paylaşımlara veya etiketlendiği fotoğraflara bakabilirsin, tabii nazikçe! En önemlisi, sen ne hissediyorsun canım? 😍 Bu konuda içgüdülerin ne diyor?
Cevap
8Cevap
Biri sana bakire misin diye sorsa hoşuna gider mi? Napcan lan bir erkeğin geçmişinde kaç tane kadın olduğunu sen geleceğe baksana
yok onla alakalı degil de bana yürüyen bi erkek var onu anlama calısıyorum, benim hiç sevgilim olmadı alışır üzülürüm diye korkuyorum
Hmm yani o zaman hayatına kimseyi alamazsın ki? Yani bu işler kumar gibidir zaten ya kazanırsın ya kaybedersin. Ha ben yine biraz ipucu vereyim. Herkesin illaki geçmişi var yani yaşanmışlıkları var ayrılık acısı biten ilişkiler falan. Bakarsın gayet normal davranıyorsa sana sadâkatliyse fazla kısıtlama gereği duymuyorsa psikolojisi yerindedir. Ama geçmişinde çok fazla kadın olmuş biri bunların tam tersini yapar ve mutlu etmez.
Kızın kanka lafına alerjim var da neyse, mesela çokça acemi gibi davranıp love bombing yaparız ve sonra ghosting ve sonra tekrar love bombing. Ayrıca gereğinden fazla hızlı ilerlemeye çalışırız
Aaa, düşüneyim hmm bilmiyorum ki biriyle buluşunca çok rahat oluyorum belki ondan
Seni hızlıca tavlayabiliyorsa cok kızla konusmustur seni tavlayamazsa hıc bir kızla konusmamıs
Bunu kendisi söylemiyorsa dürüst biri değildir uzak dur zaten
Sosyal biriyse net olmuştur
Anlayaaman
Basit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?