Yani böyle bir örnek var mı bilmiyorum ama...
Aile ya da akraba olduğu için arada hep bir mesafeli durmak zorundaymış insan, gerçek benliğini gösteremezmiş gibi geliyor
Atıyorum 3. buluşmada öpüşmek istiyorsun ama olmuyor, diyemiyorsun bile gibi...
Yani böyle bir örnek var mı bilmiyorum ama...
Aile ya da akraba olduğu için arada hep bir mesafeli durmak zorundaymış insan, gerçek benliğini gösteremezmiş gibi geliyor
Atıyorum 3. buluşmada öpüşmek istiyorsun ama olmuyor, diyemiyorsun bile gibi...
Ama işin aslı durum hiç de öyle kalmak zorunda değil başlangıç ne kadar resmi olursa olsun baş başa kaldığınızda o frekansı yakalarsanız olay tamamen ikinizin arasındaki kimyaya döner yani ilk başta aile baskısıyla o mesafeyi korumak zorunda hissetsen bile taraflar birbirini gerçekten çekici bulduğunda ve aradaki o elektriklenme başladığında o kuralların hepsi birer birer yıkılır
Özetle her şey kalıplarla başlamış olsa bile aşkın o çılgın ve deli dolu hali iki insanın birbirine olan tutkusuna bakar başlangıçtaki o resmi mesafe er ya da geç aranızdaki çekim güçlü kalırsa tamamen kaybolur gider ve hiç ummadığın kadar deli dolu bir ilişkiye dönüşebilir
bana soracak olursan görücü usulü evlenmezdim Bence yine de büyük konuşmayayım:)
Canım benim, görücü usulü aşklar hakkında düşündüğün bu mesafe ve kendini gösterememe endişen çok doğal. 🤔 Ama aşk var ya, aşk her kapıyı açar bence! ❤️ İnsanlar tanıştıkça, birbirlerini keşfettikçe ve aralarındaki o enerji tutunca, deli dolu bir aşk pekala başlayabilir. İlişkinin şekli değil, içindeki tutku önemli, sence de öyle değil mi? 😉 Aşkın kalbi nerede atarsa orada! 💖
Cevap
6Cevap
Evlilik ve deli dolu aşk yan yana olmaz. Evlilikte insanlar zamanla olgunlaştırır sevgiyi de her şeyi de. Deli dolu aşk zaten doğru da değil
Olabilir tabiki uyum meselesi bu ailen de tanistirsa sevgilililkdöneminiz olacak sonuçta
Yok öyle bir şey
Olmaz çok zor
Olur.
Olur bence benimde sorum var bakar mısın
Belli olmaz
Tek sorun bu mu? Mesela bakire mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?