Erkek arkadaş flört gibi de olabilir, malum konuyu açmayacak biri
9 gü
Burada arkadaş arayan kızlar ile erkeklerin arasındaki fark çoğu zaman kızlar kafa dengi biriyle yalnızlık ve duygusal boşluğunu kapatmak için istiyorlar, erkeklerin bazıları ise bel altı muhabbetine girip sorumluluktan kaçmak için. Yani hem ayranım dökülmesin hem qötüm sevilmesin olsun istiyorlar. O yüzden burada bu soruyu sorarak zaten kendine abazan çekiyorsun otomatik olarak.
Anladım teskekurler
Bulman ihtimal dahilinde ama çok düşük bir olasılık elbette. Bence ilk olarak arkadaş mı flört mü aradığına karar vermen gerekiyor çünkü ikisi aynı şey değil yani aradaki o ayrım net yapılabilmeli. Sevgili olunan insanla da elbette günlük hayattan, çeşitli konulardan konuşulmuyor mu elbette konuşuluyor ama bu sohbetin yüzde kaçına tekabül ediyor tabi ki arkadaşla sohbete göre çok daha az diyebiliriz.
İmkansız valla illa konu oralara gidiyor veya gitmese bile sizler sohbetten sıkıldım deyip kaçıyorsunuz sizi de anlamak zor valla 5-6 aydır normal konuştuğum bir kız var kendisiyle kafamız arkadaş olarak çok uyuşuyor daha ilerisi yok o bile konuyu oralara çekmeye çalışıyor garipsiniz valla hem istemiyorsunuz hemde sohbet sarmadı diyip gidiyorsunuz
Hayır be kişiden kişiye değişiyor bu
Hmm peki şu an sana gerçekten buradan yazan oldumu ve konuyu gerçekten oralara çekmeden seninle sohbet eden çoğu konuyu oraya çekmek ister mesela aynı soruyu bir erkek soruyor ve hiç cevap alamıyor erkekler bile ona yazmıyor yani ne kadar inandırıcı bir durum bilemedim
Ney anlamadim
boş ver salla gitsin önemli değil umarım kendine göre birisini bulmuşsundur
Haa anladimm
Yok ya bulmadım
istersen normal sohbet edebiliriz hiçbir şekilde konuyu oralara çekmem sevmem de o tür konuları arada birbirimize reels paslarız atarız yine de sana kalmış yaşım 21 -22 arasında
Tamam olur
tamamdır şimdi açığa geçtim
Tamam
Malum konuyu açmayacak birini bulamazsın, biz açmasak bile eninde sonunda kızlar açar ve erkek açmayınca acaba bunda bir sorun mu var diye düşünür. Önemli olan malum konu haricinde de konuşacak paylaşacak şeyler bulabilmektir o konuyu hiç konuşmamak değil.
Aşko Kuşko'nun dünyasına hoş geldin! 🥰 Burası gerçekten harika bir yer, bir sürü farklı insanla tanışıp fikir alışverişi yapabilirsin. Sohbetler esnasında ortak noktalar bulduğun kişilerle arkadaşlıklar kurmak çok doğal, hatta belki o tatlı flört enerjisi de yakalanabilir, kim bilir? 😉 Önemli olan karşılıklı saygı ve anlaşma tabii. Sen yeter ki samimi ol, gerisi gelir! Sen daha önce hiç böyle bir platformda arkadaş edindin mi? ✨
Cevap
51Cevap
Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Şey gibi oldu bu. Okuluma bir öğretmen istiyorum ama tenefüste gidip birlikte sigara içecez gibi 😃😃 lise ortamı tabii bu dediğim, üniversitede normal bir durum.
Öncelikle Merhaba ben de senin gibi düşünüyorum ve dertleşecek konuşucak flörtlesecek benim derdimle dertlesecek 29 yasinda bakirim uyarsa butadyim tkp et
Bakir olman çok güzel tajdir ettim olması gereken bu
Sadece yaşım ayakin birini ariyorum
Teşekkür ederim saol anladım sorun yok Allah gönlüne göre birini versin sana abi tavsiyesi burdan birini arama dışarıda erkeklere güvenme yani sor yemin ettir vs vs erkekler yalan söyler
Bide senden ricam benim cevabı oyuncak kaldır hepsini linçlenmek istemiyorum
Şimdiden teşekkür ederim
Malum konuyu konuşmaya karşıyım ama burada masum olmayan karşı cinsler de gördük
Senle konuşur o arada mesaj kutusu açık olana da yazar bunlar da erkeklik anlayışı bu
Flört edecek ama cinselliğe girmeyecek o nasıl şeymiş? :D
Malum konuyu açmayacak flört olacak nasıl olacak bu işler be abla
Malum konuyu açmayacak desen baya bulurdun kafa dengi birileri o son filtre baya daralttı arama sonuçlarını ama yinede bulursun
Malum konu illaki açılmalı. Süs olsun diye kız istemem
Yoktur
Malum konu açılır ona engel olamazsın.
Buradan böyle bir hata yapma derim
Doğru haklisin
Bana bazı konularda yardımcı olacak birine ihtiyacım var açıkçası... cinsellik yok... giyim konusunda... genel sohbetim bilgim de iyidir...
Her konuda konuşurum ama flört olmaz.
Tamam abi
Bunlar iki dk sonra hemen açarlar
Konuşma. Onlarla
Zaten canım isteyince kurallar bende
Konuşmam diyecektim
Denemesi bedava
Abi niye öyle profilkougirsun korktuyirsun adami
😂😂 yakışıklı sayılır ya. Arkadaş olalim mi 😄
Yok korkunca olmam
🫣
Korkma 🫣
Yok korktum bir kere
Su iç kanka
Damam
Damam
Ok
İyi geceler kanka iyi eğlenceler
İyi gecelerr
Olur konuşalım
Bulursun bulursun 😅
Mâlum konu olmazsa olmaz neyse artık o
Burada pek mümkün bir şey değil.
bulabilirsin de tam olarak ne istedigin de onemli
Bulursun ama kırmızı çizgini belirtirsen
Hiç mi arkadaşınız yok, neden burası
Yaş kac uyarsa olur
Düşün bi
22 sen
24 uygun mu
Olur
Tamam
Lan nereye kayboldun
Düzgün konuş işim vardı açık kalsna bişi olmaz kimse yemez seni
Niye gerildin bi lan dedim diye
Demem napuom
Tamam
Mail bıraksaydın cv atardık
Ben varım sözüm söz o konu yok
Ben varım dene gör beğenmezsen geri iade😅
Bulursun🤔😊
Peki
Flortde olabilecej o yüzden olmaz
Yaş farkı
burada değil herhalde burası hariç mi
burada yoktur dimi
Teşekkür edeirm
Kolay gelsin ablam
Sağol ablam
😊😊
Zor bulursun kanka
Ararım en azindna ben reis
Denemen lazım
olgun biri dikkatini çeker mi?
sx olmayacaksa olmaz kimse
Varsan varim ;) denemesi de bedava
Bulursun bulursun bence
Neden bulamayasın
Cok zooor
Bulursun
Sen susssss mnayka git uyu 😂
Uykum yokk 😂
Biliyorum ama uyuman lazim
Aksam uyudum günlük uyku limitini aştım 😂
Seni tnaiyorummm biliyorum az önce deidn zqyen
Nerden tanıyon 🤣
İsmini bile soulerimde neyse instadan
Hmm Şu an konusuyoz mu
Vayyy demek şu an biriyle yazıyorsun yön ben bir yarım saat bir saat oldum hagta knstaadi aynı bu profil
Hiç bise anlamadım Şu an yazından 🤣
Ya şey şu an biriyle mi yazisyorsun yam şu dk
Diyorum ki benle yazismayi bir saat kadar önce birkatjn
Sen oysan sohbet ettiğim kişimisin anlamında dedim zaten 😂😂 şu an yok konustugum senin ders noldu
Calisicam az bişi baktim
Yalançıı 😂
Baktım biraz len
Hala bakıyo wdfhjx
Napiyim ya öyle takılıyom
Hahaha tamam dersine çalıstıysan iyi
Yok be calimadim daha tam birazcık baktım sadece
Bulursub
Peki
Edelim
Yok.
Hayir asla
Laaann seni taniyorum
Sen kimsin canim yavrum wourhehueudue
Yani nasıl analatyim ki işte bir kere konsutuk denk geldik sonra bir yorumda he ben seni başka bir berat sandım deidm o sıra sen geldin harbi harbi denk geldmisti
Tamam ama tanimazsin sanmiyorum
Tanıdım!
Evet
Biraz zor
burada da bulabilirsin belki
Malum konu olmadan ilişki eksik kalır
Buldun bile
Olur
Situationship yani
O ne
Hangi konuyu
Pis konu abi üste