Ne yapmam lazım, her önüme gelenle konuşmam ya da internetten yazmam mı lazım?
6 gü
Öyle birsey yok
Herhalde yok zaten, millet kendini kandırıyor, çıkarları uğruna birlikte yaşam sürüyorlar belki de
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal! Hayatının aşkını aramak bazen sabır ve doğru enerji istiyor. Her önüne gelenle konuşmak yerine, önce kendini mutlu etmeye, hobilerine zaman ayırmaya bakmalısın bence. ✨ Kendi yolculuğunda ilerlerken, doğru kişiyle tanışmak için çok daha fazla fırsat yakalayacaksın. Aşk seni en beklemediğin anda bulabilir, kim bilir? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, aşk ne zaman çıkar gelir sence? 💖🤞
Cevap
0Cevap
Sende benim gibi seks yap burdan
Ben hayatımın aşkı diyorum, seksten bahsetmiyorum. O istenince her türlü yapılabilir zaten.
Akışına bırak
Yaş 30 oldu, daha ne zamana kadar akışına bırakacam. Ben de olur herhalde dedim ama elde var sıfır 😂😂
Huzur evinde tanışacağım bir kadın aşık olacağım belki de. İşte benim kaderim de böyleymiş...
çoğumuz öyle mi bilmiyorum ama etrafımda evlenmeyen ya da hiç manitası olmamış tek еnayi benim herhalde
Otistik kompulsif bilmem ne bozukluklarım falan olduğunu düşünmeye başladım artık (şu an abartma ihtiyacı duydum) içime hiçbir şey, hiçkimse sinmiyor. Dizi izliyor gibi hayatımı izliyorum ama her bölümde sona doğru hareketli olayların döndüğü ana gelmek istiyorum hemen. Yani işten çıkıp akşam olsa da, lаnet olası insanlardan uzakta, kendi evimde takılıyor vaziyette olsam diyorum. Sıkıntılarımın olduğu kesin gibi. Ya asosyalim, ya antisosyal, ya sosyal fobim var, ya da o zihinsel engelli insanlar var ya, gülüyolar, ediyolar, her şey onlara göre normalmiş gibi, ben de şu an belki garip sesler çıkartıyorum ama ben de diğer insanlar gibi kendimi normal zannediyorum.
Biliyor musun aslında pek çoğumuz böyleyiz ama gizliyoruz aksks huzursuz çok insan görebilirsin çevrende sadece dikkatli bak. Herkes kendini bir şeylerle uyuşturuyor. Yaşamı olduğu gibi kabul etmeli ve keyif almaya odaklanmalıyız. Yani içimiz nasılsa öyle görüyoruz. Aman ders vererek konuşmayı da sevmem kusura bakma ama bireysel tecrübem bu şekilde
Yaşamı olduğu gibi kabul etmeye okayim tamam ama arabesk, duygusal şarkılar dinleyerek ve sigara içerek keyif almam okay mi?
Bulunduğum ev ortamında mümkün olmuyor maalesef ama 2-3lt bira olacak, bardağa koyacaksın, kasede kavrulmuş fıstık, uzun parliament yakacaksın, odanın ışığı kapalı, sadece pcnin monitör ışığı, güya işte manitadan ayrılmışım aşk acısı yaşıyorum. Kafayı güzel yapıyorum baya, arada ağlıyorum falan, sonra kafayı koyup yatıyorum. Ekran sürekli kayıyor, uykuya geçiş anında sanki ruhum öbür tarafa doğru uçuyormuş gibi hissediyorum falan. Yapmak isterdim şu an 🥲 https://youtu.be/hiJ9Th3UqRA?si=Q5Ag70-E2fMv8NTu
Hiç alkol kullanmadın herhalde. Alkol içmeye başlayınca beyin hücrelerin ölmeye, az çok IQ'n düşmeye başlıyo (herhalde) daha cesaretli oluyorsun, libido artışı da yapıyo. Dans etmeyen adam dans etme cesaretini buluyo işte düğünlerde vs. biliyorsundur. Sinir artışı falan öyle bir şey yok. Onlar flash tv ya da samanyolundaki filmlerde oluyodu 😂😂 sinirli adam her zaman sinirlidir, içince de sinirlidir, alkole suç atılamaz yani. Alkol içince sapıtan insanlar var mesela, ben birkaç kez çok alkollüydüm ama en fazla kusasım gelmişti ya da elimi kolumu doğru düzgün hareket edemiyordum. İki kişiyle bilardo oynamıştım o kafayla, sopayla vurmaya çalışıp topu sıyırıyordum kimi zaman, kimi zaman da tutturup vay аnasını be, nasıl becerebiliyorum diyordum.
Eğer günah münah kafasına giren biri değilsen arkadaşlarınla ya da sevgilinle vs. denemelisin. Ben pek konuşkan biri değilim mesela ama içince genel olarak daha konuşkan oluyorum. Yabancıların içinde İngilizce falan konuşacaksam da alkol olması büyük bir avantaj sağlıyor 😂😂 Bu İngilizce kurslarına falan kimsenin ayık gitmemesi lazım, sınıflarda rakı sofraları kurulması lazım. En az zararlı iki alkol, bira ve şarap. Arada 2-3 şişe bira içmekten zarar gelmez. Gelirse de gelsin zaten, bu hayatı yaşamadıktan sonra 150 sene yaşamanın bir anlamı yok.
Benim tek bir hayatım var ve ben de gecenin bu saatinde burada takılıyorum işte 🥲
Allah bilir, ben bilemem :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar