Hayatımda beni anlayan bir eş istiyorum sevgili yani... Mutsuzluğum azalır hem, lakin çok izole hayatım var kimse yok...
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatımda beni anlayan bir eş istiyorum sevgili yani... Mutsuzluğum azalır hem, lakin çok izole hayatım var kimse yok...
Cevap
1Cevap
Sosyal değilsen zor kanka ben de bunu 25 yaşımda anladım sosyalleşince bulunuyo ama hepsi benden küçük oluyor az var 23’den büyük 25 yaşındayım bu arada
Ben 24 um cevremde sadece erkek arkadas var Kiz yok hic..
Instagram'ım felan da yok digerleri hep tanimadigi kizlara rastgele istek atiyor yapiyor yani Deneme tahtasi mi bu ben anlamiyorum
Aaa sen aynı bensin yaşımızda aynı aslında bu Haziran 25 olcam. Çevrem full kız ve arkadaşım da az etkinlik olarakta anca kahveye falan gidiyoduk. İnstadan genelde tanışıyor arkadaşlarım ama benim de Instagram'ım yok gidip no falan almaya başladım gerçek hayatta
Nasil birinin yanina gidip telefonunu mu istiyorsun
Evet baya çekingen biriyim normalde ama risk almazsam hiç olmaz baristayla mesela beş dakika muhabbet ediyorum sonra enerjim tutarsa ondan da karşılık gördüğümü hissedersem numara alıyorum bir de şirinlik olsun diye numarayı ben aldım ilk mesajı sen atarsın utanırım ben falan diyorum ben erkek ve kızlarda şunu fark ettim bir şeyler bi anda olmuyor muhabbeti açmak ve devam ettirmek gerekiyor bir şeyler olması için
Vay be cesaretliymissin. Ben hayatimda yapamadim oyle sey muhabet acmayi bile...
Takdir etim
Yok be ne cesareti zorluyorum kendimi ayrıca terapi falan aldım tanılı OKB, anksiyete ve DEHB hastasıyım bk gibi bi ailede büyüdüm çok içime kapanığım ama şunu fark etmek gerekiyor ben ona sorsam hayır dese ne olacak zaten bir daha nerde görücem ama evet deme şansı da var o zaman bir karşı cinsle etkileşim kuracağım belki ileriye gidecek mevzu. Muhabbette öğrenilen bir şey
Bende selectra kulandim 1 senedir 4-5 ay once biraktim obsesif dusuncelerden
Ben de kullandım iyi geliyordu ama kafana göre bırakma sıkıntı. 17 yaşından beri psikolog psikiyatrist dönem dönem geziyordum ama iyi geldi kendim de çabaladım bir noktada vazgeçme kendinden bence
Doktor kontroluyle biraktim ben..
Oncesinde tabi ki biraktim basladim oldu yani...
Hayat bu mucadele olmadan olmuyor
Kesinlikle 3 ay önce yine intiharlıktım mesela ama bu düşünceler geliyor gidiyor her şeye rağmen hayat yaşamaya görmeye ve sınırları zorlamaya değer. Sen de biraz ben gibisin bence ve farkındalığın yüksek insanlara açılmaktan ve duygusal yatırım yapmaktan korkma dene belki yanılırsın ama en azından yolculukta öğrenmekte insana bir şeyler katıyor eminim dışarıda senin bakış açından keyif alacak kızlar vardır
Guzel yazmissin tesekkur ederim , aydinlatin.
Doğru yerde aramak lazım burası riskli 🙄
Burayi kast etmedim de Dogru yer neresi ki Gercek hayat kimse yok maalesef yani Bende bilmiyorum
Bilmiyorum ki doğru yer neresi. Burası olmadığı kesin. Geldiğimden beri gözlemliyorum normal insan çok az burada.
Dunyada da normal insan azaldi Her platform oyle. Insanlar kufur hakaret... Veya birden fazla kisiyle konusuyorlar yani bir anormal benim herhslde biziz yani
Güven problemim vardı buradaki insanları görünce daha çok arttı. Gitme vakti geldi galiba kalp ve ruh sağlığım için uzaklaşmak en doğru karar olacak benim için🙂 bol şans size
Gidcek yerim olsa giderim benim tek konustugum yer burasi simdi napim bende boyle olsun istemezdim
sosyalleşmek lazım
Haklisin aslinda Okul bitti Şu an son senem gec kaldik orada Spora gidiyom da ordan imkansiz Fitnesda yani...
Baska nasi olcak vla anca is hayati belki
sana yakın durumdayım ama yani her topalın bir kör alıcısı var, bir yerlerde benim veya senin çok iyi anlaşabileceğin bir kız var hatta birden fazla denk gelme meselesi
Dis gorunuz olsun ahlak egitim olsun ciddn iyyi oldugumu dusunuyorum ama
Hic bir hareketlilik olmayinca boyle oluyor ama napim Tanimadigim birisine selam vermek felan Garip geliyor
Kısmet
Bu Kismet kimse gelmiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu yalnızlık hissi bazen hepimizi sarar, biliyorum. 🥺 Ama inan bana, hayatına yeni bir aşk katmak senin elinde! Sosyalleşmek için minik adımlar atabilirsin. Mesela, ilgi alanlarına uygun bir kursa yazılmak ya da bir gönüllü grubuna katılmak harika olur! ✨ Kendi potansiyelini keşfetmeye devam et, kalbinin sesini dinle. Sence en çok hangi ortamlarda rahat hissedersin? 🥰