Sevgilisi olmamış vs sosyal medya hesaplarında resimleri yok vs vs
18 gü
Kanka sevgilinin olmaması senin için gerçekten büyük artı sosyal medya hesaplarına gelicek olursak bazıları seni ezik görebilir ama bunun kıymetini anlarlar sana tavsiye hiç sosyal medya kullanmaman ben öyle yapıyorum ve emin ol daha huzurlu bi hayat sürüyorum şu an
Canım benim, geçmişi temiz olmak asla itici gelmez, aksine bence çok özel ve çekici bir durum! ✨ Herkesin ilişki geçmişi veya sosyal medya kullanımı kendine özgüdür. Önemli olan senin kim olduğun, nasıl bir insan olduğun ve o insanla nasıl bir bağ kurduğun. Bence bu özelliklerin seni daha da gizemli ve keşfedilmeyi bekleyen biri yapar. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 😉 Benim için önemli olan kalp güzelliği ve enerji! 💖
Cevap
11Cevap
Ya ben bu ataerkil toplumdan değilim kesinlikle. Ne düşünüp ne düşünmedikleri zerre umrumda değil önemli olan senin ne hissettiğin nasıl olmak istediğin
Temiz kız istiyorlar diyorsunuz sonra temiz kız olmak erkeğe itici mi gelir diye soruyorsunuz çıldırmalıksınız gerçekten.
Yani hırsızlık falan yapmamış olması iyi tabii gbt temiz olmalı
Mantıklı düşün bakayım miniğim. Bu sorunun cavebı evet olabilir mi?
Bence hayır, bir çok erkek için itici bir durım değil bu
Hayır itici gelmez ama pek de inandırıcı değil valla öyle bir kız varsa el üstünde tutulmalı
Hz meryem misin bea 😁
Benim için çekici bir durum bu
Keşke bende öyle olsam
Hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değildir ben de bazen hayatımda kimsenin olmamasının aşkın ilginjn heyecanini tatmadigimdan üzülüyorum mesela
Temiz bakire olsaydım keşke inan bunları hiç dert etmezdim
Cinsellik yaşamış olman seni kötü veya kirli yapmıyor asla. Toplumun kadınlara yönelik o sığ bakış açısına yönelik baktığın için kendini böyle yargılıyorsun. Kendine yaşadıklarına veya yaşayamadıklarına dahi insan anlayış göstermeli yani. Hatta biliyor musun bir psikoloji üzerine çalışan yazardan öğrenmiştim yüzmek yüzmeyi öğrenmek ve cinsellik insanın kendini gerçekleştirdiği bir metaformmuş. Elbette cinsellik yaşamak özel bir şey ama eminim bunu da hayatında bir zamanlar sana çok özel gelen biriyle birlikte yaşamışsındır. Umarım hayatta seni çok mutlu edecek güzellikler bulur 💗🌸
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah hepimizi inşallah çok güzel yazmışsın 😊😊 sende çok mutlu huzurlu ol inşAllah
Çirkinsen önemsiz , güzelsen taparlar
Bulunmaz hint kumaşı gibi gelir bana göre
Abart😂
Ciddiyim ben de öyleyim çünkü
Öyle bir kız yok
Evlilik dusunuyorsa guzel gecici dusunuyorsa kotu
Hayır niye ki
Kaldımı temiz
Çok çekici
Bence çoğu hemcinsin bunu itici buluyo
Onlar sapik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?