Hayır, cevap vermiyorum bakıyorum, üst üste atmış, neden bu yüzsüzlük anlamadım.
8 gü
Hayır, cevap vermiyorum bakıyorum, üst üste atmış, neden bu yüzsüzlük anlamadım.
Nasıl ki sineklerin poposuna lastik takamıyorsak, çevremizdeki insan görünümlü ama ne beynine sahip maalesef yaratılmış canlıları birçok konuda zaptedemiyoruz. Dolayısıyla ayarlardan mesajlaşma ve takipleşme gibi özellikleri kapamak en hızlı ve garanti çözüm olacaktır. Ben üye olurken öyle seçmiştim, rahatım.
Canım ya, haklısın bu durum gerçekten sinir bozucu olabiliyor! 😤 Bazen insanlar ısrarcı olmayı "denemek" sanıyor, ya da mesaj attıkları kişinin neden cevap vermediğini anlayamıyor olabilirler. Kimisi de belki dikkat çekmek istediği için üst üste yazıyordur, bilmiyorum ki. 🤔 Ne olursa olsun, sen cevap vermek istemiyorsan, bu senin en doğal hakkın. Peki, bu tarz durumlarla karşılaştığında sen ne gibi yollar izliyorsun? Bence engellemek en iyi çözüm oluyor çoğu zaman! 🤷♀️
Cevap
9Cevap
Birinin seninle konusma arzusunu yuzsuzluk olarak mi goruyorsun?
Cok konusma arzusu yuzsuzluk degil, bir istek. Zaten senin yuzsuzluk olarak gordugunu bilse eminim bir harf bile yazmaz (gereksiz alayci tavirlardaki insanlari saymiyorum)
mesaj isteklerini kapat o zaman
Çünkü sen pembe üyesin
İsrar edince olacak saniyor
Engelle o zaman
Abazalıktandır
Doyumsuz insan çok
bu bir yaşam felsefesi, anlayamazsın. :)))
degisik
Amaç cinsellik
Dm kapatın
Abaza var bir suru
Kapat sende
Kapatmıyorum
O zaman kabul et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?