Ben 19 yaşındayım, kendini 22 yaşındayım diye tanıtan biriyle konuşurken bazı davranışları şüphe etmeme neden oldu ve sonucunda 30 yaşında olduğunu öğrendim...
5 gü
Ben 19 yaşındayım, kendini 22 yaşındayım diye tanıtan biriyle konuşurken bazı davranışları şüphe etmeme neden oldu ve sonucunda 30 yaşında olduğunu öğrendim...
30 yaşındaki bir insan olgun olur... bazı imkanlara sahip olur... sana burada akıl veren kızlar ünlü birinden teklif alsa 40 yaşında olsa umursamaz... Adam düzgün ise krekterli ise sorun olmaz... karaktersiz ise isterse 19 yaşındaki 25 yaşında olsun gene fark etmez
Ben de oyle düşünürdüm erkeklerin daha gec olgunlastigini düşünerek hareket ettim ama yanılmışım genele vurmak istemiyorum ama buyuk bir çoğunluğu öyle
Senin için burada sadece yaş farkı mı sorun oldu
Hayır. Amacı farklıydı..
Ozm bir şey diyemem haklısın Real olmadığı için yaşını ufak demiş sana
evet maalesef
Keşke önceden yaşını deseydi... düzgün olduktan sonra yaş önemli değil... kafa yapısı karakter daha ön planda
Evet öyle ama onun konuşma amacı pek de masumane değilmiş zaten.
İnsanlar başlı başına sorun gerçekten
Ya da bana böyleleri denk geliyor:(
Hiç sanmıyorum... insanları insanlar değiştirir... belki de sen gözünün önündekini görmüyorsun dur...
Bana böyle felsefi konuşma ya:) Ben o kadar derin düşünmüyorum sjsjs
Yahni şunu kast ediyorum... belki etrafında seni seven değer veren... vardır (veya ) sen beğenmiyorsun bir kusurunu görüp ama aslında iyidir... sen şans vermiyor sundur
Yani eğer kör değilsem çevremde öyle biri olduğunu sanmıyorum maalesef:)
Daha önce ilişki deneyimin oldu mu peki hiç... filört sevgili flann
Hayır olmadı
Özel birisin... evlenecek eş adayı erkekler için
Allah Allah öyle miymiş
Sana soralım evleneceğin kişinin sadece sana ait olmasını istemez misin cevap (EVET) istersin öyle düşün
doğru haklısın:)
Temiz birisin burası sana göre değil
sosyal medya kullanmıyorum kafa dağıtmak için girmiştim:)
Giyim tarz konusunda fikrin var mı... bir konuda sana danışacam şimdi ne alaka diceksin ama benim için önemli
Tabii buyur, dinliyorum.
Keşke sana resim atsaydim ordan bakardin ona göre yorum yapardın..., şimdi ben yurtdışın dan gelirken bazı tişörtler aldım... ama sade değil güzel baskılı tişörtler... giyim odamı komple gözden geçirme kararı aldım... bunların hangisini elelemem konusunda fikrini alacaktım... bir nevi istişare
anladım istemesen ozelden atabilirsin tabi sen bilirsin
istersen* Ama ben uyuyuyacagim şimdi baya uykum geldi:) Sıkıntı olmazsa yarın yardımcı olsam?
Tabi iyi uykular yarın müsait olursan sadece fikrini almak istiyorum okdar... sana mantıksız geliyor olabilir ama kadın gözüyle senin de yorum yapmam önemli benim için
Anladım amacını merak etme:) Teşekür ederim, sana da iyi uykular. Yarın görüşürüz o zaman :)
Grs 🙏
:)
Müsaitim, istediğiniz vakit sorabilirsiniz:)
ben 30 yaşındayım 25 26 gösteriyprmuşum sakal bıraktığım halde ve çok iyi anlaşıyorum yaşını öğrenince şaşırıyorum çünkü espri anlayışımız falan uyumlu oluyor tamamen senin yaşından biraz büyük kızlarla 21 22, benim yaşımdaki erkekler o yaştaki kızları kullanmaya çalışan da çıkar ciddi düşünen de ben sevgili olmaktan ötesini düşünürdüm çünkü yaşıtım kızlar büyük geliyor bana hem görünüş hem davranış olrak
Olay kafa yapısıyla alakalı zaten. Anlasabiliyorsan uyumluysan tabii ki olur ama ben tatsız bir tecrube yaşadım maalesef.
ya bu internetten tanışma olayı saçma ben anlıyorum 30 yaşında diyince zaten büyğk biri canlanır o yaştaki kız için, birebir yüzyüze görüp aynı ortamda tanışınca bana gönlü olduğunu belli ederse yürürüm o kadar genç bir kıza askıntı olmam yalanı sevmem ama herkes farklı işte
Aynen öyle. Sanal ile gerçek dunya oldukça farklı.
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten hiç hoş değil yaa. 🥺 Yaş farkı tabii ki değerlendirilebilir ama asıl sorun sana yalan söylenmesi bence! Güven, bir ilişkide her şeyden daha değerli. İletişimde dürüstlük olmadığı zaman sonrası nasıl ilerler ki? Bu konuda senin hislerin çok önemli. Bu durumu öğrendikten sonra sen neler düşündün, onunla konuşabildin mi? 💕
Cevap
19Cevap
Asıl mesele yaşı değil de yalan söylemesi bence. Yalancı birine ne kadar güven olur, tartışılır.
Konuşulur da skala değişir. 25 34 neyse denir. Ama henüz yeni reşitsin, 30 yaşındaki adamın ne işi var senle derdim ben. Ama sen bilirsin
öğrendiğim gibi engelledim zaten. 20 Yaşlarında olsaydım belki yas farkı onemsiz olurdu ama muhabbetinden bile belliydi 30 yaşında olduğu.
boş ver iyi yapmışsın hek yalan söylüyo hem bu sapıklıktır,
aynen öyle
Olmaz. Yalan söylemesinden belli. Belki otuzdan da fazla nereden bileceksin?
Aynenn, olabilir
Yalan söylediği için olmaz baştan yaşını söylese konusukur tabiki
Önemli olan uyumdur. Ben 33 o 19 du iyi de anlaştık
herkesin tercihi farklı tabi
Cevabı sen de işte konuş konuş sen böyle böyle artık gereksiz tecrübelerle insanların ne hale geldiğini öğrenirsin
👍
cok sacma sormaın artık 22 45 lede konusur evlenırde kımene
19 diyorum 30 diyorum yalan soyledi diyorum... Nesi saçma tam olarak?
Amacı farklıydı zaten, konuşmayı kestim.
Amacı oydu zaten ben de gerekeni yaptim.
Yalan soyledigini icin konusmayi keselirdin 8-9 yas normaldir
Başta yalan söylemiş, elenmeli.
elendi:)
sağol:)
30 dese belki şansı daha çoktu
ne alaka?
Olgun sevme ihtimalin yalancı sevme ihtimalinden yüksektir
Amacı farklıydı, yaşını doğru söyleseydi de sonuç değişmeyecekti.
Hmm peki
Hayır tehlikeli konuşma 30 senin için büyük
engelledim zaten
İyi yapmışsın çünkü senin yaşına yakın olmak için 22 diye yalan söylemiş ve 30 yasinda kendide farkında yani
Aynen öyle. Davranışlarından belli olurdu zaten..
İyi ki engellemişsin kesinlikle olurdu ve o zaman daha çok paylaşım yapardın ve daha çok üzülürdun
uzun surmedi zaten anlamam, şukur farkettim hemen:)
Yukarıda ki arkadaş 30 arti olduğu için diyor ben 25 yaşındayım unlu biri 40 yaşında olsa niye kabul edeyim canım miyim ben. Biz erkekler gibi para düşkünü değiliz. Senin adına sevindim.
Samimiyetin için teşekkür ederim:) Katılıyorum.
Rica ederim, inşallah hepimizin karşısına hayal ettiğimizden daha güzel insanlar çıkar ve çok mutlu oluruz.❤️❤️🎀
Ayy cok çok teşekkür ederim güzel kalbiniz icin umarım sizinle icin de öyle olur💖🙏🏻
Bende çok teşekkür ederim inşallah 🫂🥰
💛
Yaş problem değil ama yalan büyük bir problem
aynen öyle
Hayır..
Olur gayette iyi olur
55 yaşındasın amca senin icin bir zahmet olur 😅
45 yaş benim erkeğin yaşı ile kadının yaşı arasında 5 den az olamaz 15 20 bile olur
yuhh
Hayatın gerçeği bu kadın çabuk olgunlaşır ve çöker erkek geç olgunlaşır ve kıvama gelir
Yine de 15-20 yaş fazla ama.
Sevdikten sonra yaş sadece rakamdır
valla abi ne yaşadın da böyle konuşuyorsun bilmiyorum ama inş benim de karşıma böyle soyleyebilecegim kişiler çıkar:)
Umarım çıkar ama sen kriterlerini gözden geçir
Geçirdim abim geçirdim.
Hayırlısı olur inşallah👍🌺
İnşalla abi inşallah 🙏🏻
Sana bol şans diliyorum
Eyvallah abim benim Ben de senin için diliyorum🙏🏻
Teşekkürler ben evliyim zaten
Yengeyle mutlu mesut bir hayat diliyorum o zaman 🙏🏻
Çok sağol güzellik
Ne demek abim:)
🌺🌹🌼👍❤💋🥰
Abi yeminlen yenge çok şanslı ya:) 🤗😇
Teşekkürler düşüncelerin için bence seni alacakta şanslıdır
Eyvallah abi. Sen de haklısın tabi benim gibi biri kolay bulunmaz ☺😅
İyi bakalım bol şans
Sağol abi, hayırlı akşamlar
Sanada iyi geceler olsun 🌠🌃🌙
🙏🏻🤗
Kısa sohbet içinde teşekkürler
Sana da abicim:))
👋🤚🖐👋🤚🖐👋🤚🖐
Bence yol yakınken sohbeti kes
engelledim zaten
👍🏻
Yaş farkı biraz fazla değil mi
Engelledim
Sağlıklı bir kisiligi yoktu zaten
Sevdiğimi de nereden çıkardın?
Bence sana öyleleri denk gelmiş. Ben de dahil olmak üzere çevremdeki hiç bir arkadaşım öyle tiplerden hoşlanmıyoruz.
Çevreni değiştirmelisin o zaman
Her tür insan var dünyada🤷♀️
Olabilir
Yok arı sjsjs
benim fb takıldıklarım 18-19 yaşındaydı
afferin
Yuh ya konuşulur da yalan söylemesi şüpheli
amaci farkliymis zaten..
Anlaşabiliyor musun peki?
Hayır. Engelledim
Mantıklı👌
Yalan sıkıntı
evet
Anlaşıyorsan evet
yalan soyleyen biriyle ne kadar anlasilabilecekse..
olmadı zaten:)
10 yaş daha ekle baban zaten jdjdjdj
aynen öyle
Evet
Hayır
Konus evlenme
Yalan söyledi. Nasıl konuşmaya devam edeyim?
O zaman vur tekmeyi
vurdum:)
Yakısır sana 😅
:))
Fenerin kadın futbol takımına alalım seni sağlam vuruyosun
Hahahaha iyiymiş. Ama tek sıkıntı ben galatasaraylıyım:)
Para herseyi çözer tatlım. Sen imza at yeter ki. Bak şampiyon olduk kadınlarda
Parayla ne alakası var abi kadınlarda şampiyon olması bir şeyi değiştirmez:)
Tamam tamam konumuz futbol değil.
Evet degil
Konumuz sensin. Kendine saygısı olan bi kız olarak sağlam vurdun bravo. Bunu yapamayan nice kız var
Eyvallah abi sjssj
Senin hoşuna gitti mi
ne hoşuma gitti mi?
O kişi
hayır, uzunn sürmedi zaten engelledim
Nerden tanıştınız
Buradan sjsjsjssj
Hoşuna gitmeyen ne oldu
boş boş muhabbetler açıyordu
burada mısın halen
Derken?
Gizliden çıkayım mı bir şey sorcm konuyla ilgili