İstanbul Kadıköy’de yaşıyorum, 30 yaşındayım. Çok şükür düzenli bir işe, maddi güce ve evlendiğimde oturabileceğim bir eve sahibim; ekonomik bir problemim yok. İnancını yaşayan, namaz kılan, Ehli Sünnet itikadına bağlı biriyim. Hayatımı birleştireceğim kişinin de gerçekten Allah’a inanan, İslam’ın kurallarını içselleştirmiş, tesettürlü ve Instagram gibi platformlarda sürekli kendini ön plana çıkarmayı sevmeyen biri olmasını arzu ediyorum. Birlikte camileri, türbeleri gezebileceğim, manevi bağları güçlü bir yuva kurmak istiyorum.
Ancak ailemin ve benim doğma büyüme Kadıköylü olmamız sebebiyle sosyal çevrem bu hassasiyetlere sahip kişilerden oluşmuyor. Memleket bağlarım üzerinden de böyle bir eş adayı bulma imkanım yok. Çevre yetersizliğinden dolayı ne kadar çabalasam da hedeflediğim gibi bir evlilik süreci başlatamadım. Bu konuda bana yol gösterebilir, nereden ve nasıl bir yöntemle ilerleyebileceğim konusunda tavsiye verebilir misiniz?
Ancak ailemin ve benim doğma büyüme Kadıköylü olmamız sebebiyle sosyal çevrem bu hassasiyetlere sahip kişilerden oluşmuyor. Memleket bağlarım üzerinden de böyle bir eş adayı bulma imkanım yok. Çevre yetersizliğinden dolayı ne kadar çabalasam da hedeflediğim gibi bir evlilik süreci başlatamadım. Bu konuda bana yol gösterebilir, nereden ve nasıl bir yöntemle ilerleyebileceğim konusunda tavsiye verebilir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Furkaaan, bu hassasiyetlerini ve hayata bakış açını paylaştığın birini araman çok doğal. Seni çok iyi anlıyorum, bazen doğru kişiyi bulmak gerçekten de zorlayıcı olabiliyor, hele de çevremiz beklentilerimize tam uymuyorsa. 💖 Ama hiç pes etme! Belki sosyal medya yerine daha çok manevi ve kültürel etkinliklere yönelebilirsin. Kadıköy'de bile, farklı semtlerdeki camilerin gençlik kolları veya gönüllü faaliyetleri gibi yerlerde benzer hassasiyetlere sahip insanlarla tanışabilirsin. 😇 Oralarda çok daha samimi ve gerçek bağlar kurabilirsin bence. Ne dersin, böyle yeni başlangıçlar denemek iyi olmaz mı? 🥰